tisdag 16 juli 2013

Tack Glädjeverkstan!

Och alla underbara clowner! Ytterligare en dag kom ni och räddade oss från tristess! ❤ Dessutom fick vi reda på att de kommer och hälsar på Meja när hon ligger isolerad på Huddinge oxå! :D Yes! På tal om änglar mitt bland oss... Här, bästa Hjördis & Fjodor Dr Jewski.Fjodor kunde göra Spindelmannen! :D

4 kommentarer:

 1. Härligt och se , att det är lite roligt oxså :=)Kram Carina.

  SvaraRadera
 2. Åååh, underbart jobb dom gör! Allt för barnen!!, åh såklart "barnen" i alla föräldrar oxå ;) <3,// Ewelina

  SvaraRadera
 3. Hurra för glädjeverkstan! =) Man behöver skratta, mycket! =)
  Monique

  SvaraRadera
 4. Åsa Rodenburg16 juli 2013 21:50

  För drygt en månad sedan började jag följa din blogg och er dotters resa. Mina egna vardagliga måsten, problem och trotsiga barn kändes så obetydliga efter att jag tagit del av er vardag.

  Jag beundrar dig Ina, er dotter och hela er familj för den ork och styrka ni har i det ni genomgår. En flicka så liten med så mycket vilja och styrka, det är för mig ett under. Hon är så otroligt vacker, er Meja. Det strålar om henne och jag kan inte annat än att le när jag tittar på alla fina foton du delar med dig.

  Jag är själv mamma till två flickor, 3 och 6 år gamla. Min stora tjej är otroligt känslig av sig och hade massor av frågor om din dotter. Du förklarar på ett väldigt bra sätt vad det är ni går igenom och det gör det lättare för mig (okunnig om just detta) att förklara för henne när hon vill veta. Jag uppskattar din blogg enormt!

  Mina tankar finns hos er och jag följer er i framtiden, lycka till!

  // Åsa

  SvaraRadera