onsdag 24 juli 2013

Ibland slår det bara till...

med full jävla kraft... hon kanske inte klarar kampen... vad fan gör vi då? Nej, får inte tänka, bort med de jävligaste av jävliga tankar!
Återigen svårt att andas. Hjärtat stannar. Varför har detta drabbat oss? Varför henne? Gud? Någon? Något? Varför kan ingen bara svara mig, varför???

Idag innan vi åkte hem kom onkologen ner.

1.
Högdosbehandlingen på Huddinge startar nästa vecka. Vi måste vara kvar här på ALB på nätterna för näring ett tag till. Vilket betyder ingen minisemester, inget hemmamys, ingen kraftsamling. Jo några dagpermisar till blir det ju, men jag vill vara hemme, sova i min säng! Jag vill sova bredvid Nicke. Jag vill vakna och äta frukost med min familj. Jag vill samla kraft och energi någonstans ifrån. Meja behöver samla kraft från familj och hem!!! :(

2.
Hon ska göra ett UL med kontrast på fredag. De har hittat något på levern. Det fanns inte för en månad sedan och det ser annorlunda ut från MR till förra UL... de måste titta närmare på det. Det kan vara något "blåmärke" från operationen men de vet inte.... mitt hjärta stannade.

hennes fina ögonfransar börjar falla :(
Idag fick hon inte behålla maten, tredje målet blev för mycket för hennes mage och kom upp igen och vi fick återigen sänka mängden sondmat. Hon står still i vikt, men hon skulle behöva gå upp de här dagarna innan den tuffaste delen i hela hennes behandlingsschema startar.
min älskade solstråle 
15 kommentarer:

 1. Så tufft allt är för er, lider enormt mycket med er.
  Meja kommer besegra kampen mot cancern, det syns i hennes ögon, en enorm livsglädje lyser i dom. Ni kommer klara detta tillsammans.

  Styrkekram.

  SvaraRadera
 2. Älskade ni.. Det ska gå Ina.. Varför i helvete ska något levande väsen få uppleva detta!! Jag har lust att be alla jävla gudar att dra åt helvete men vågar inte fullt ut om de mot all förmodan finns!! Det är dags att dom visar sig nu för Meja och alla andra drabbade!! Och den där jävla cancerjäveln FUCK OFF!!!

  SvaraRadera
 3. Kära Ina, man reser sig lika fort som man faller , när man har hamnat i en sån situation som Ni gjort, då tar krafterna slut. Lika fort glad lika fort ledsen! Vi kämpar med Er det ska gå bra! Jag ber för Meja. Kramiz sov gott ewa e

  SvaraRadera
 4. Största kramen <3 /Emma!

  SvaraRadera
 5. Tänker på er och i Mejas ögon lyser det , hon kommer hon SKA besegra detta . För detta ska klaras .. Läser varje dag ! Och tänker på er alla ❤❤❤❤❤❤

  SvaraRadera
 6. Tänker på er såå,.. MEja mååååste klara detta!!! Finns med er i tankarna hela tiden!!! Bamse kram till hela familjen !!! <3 // Ewelina

  SvaraRadera
 7. Tänker på er och läser varje dag er blogg. <3 <3

  SvaraRadera
 8. Ina ni kommer klara detta, Meja kommer klara denna kamp, finns inga andra alternativ, det bara är så!!!
  vi ska be som aldrig förr och vi ska kämpa tillsammans med er..ni är inte ensamma i allt detta...tänker på er/jasmina

  SvaraRadera
 9. Jag har läst din blogg ett tag, hamnade här via Linus Svenning. Jag följer Mejas kamp och tänker på er alla. Meja kommer att klara detta, hela hon lyser livsglädje, mod och tapperhet. Hon är en stark liten flicka och kommer fixa detta. Hon har en kämpande familj vid sin sida, tillsammans kommer ni fixa detta. Men i er situation är de inte alltid lätt att vara stark, tillåt dig själv att vara ledsen att få bryta ihop de är inte annat en naturligt när man går igenom en sån tung sak. Massa styrkekramar och Meja kommer besegra cancern!!!!

  SvaraRadera
 10. Har läst här en tid. Känner situationen så väl, känner så med. Det finns ingen som helst gräns för vad du klarar. Det är att följa med, vid sidan om dess fantastiska barn. En dag, ett tag, en dag in taget.
  Alla varma tankar,
  Frida

  SvaraRadera
 11. Jag vill ge en stor varm kram från Södertälje... Kämpa på hela familjen!!!

  Eva-Lena

  SvaraRadera
 12. Fina lilla Meja, som det lyser om henne! Klart hon ska besegra cancern!! Tänker på er och skickar en massa styrkekramar till er alla <3

  SvaraRadera
 13. Väldigt naturliga tankar...starkt av dig att uttrycka dem. Känner ändå, som flera redan sagt,att Meja verkligen utstrålar en sådan styrka och livsglädje på de bilder du lagt upp. Om någon klarar detta så måste det vara hon!!
  Styrkekramar Tina L

  SvaraRadera
 14. Snubblade in här via en länk med Linus Svenning och Meja och ville bara skicka alla styrkekramar jag kan.
  Jag har själv en snart 5-åring,känner igen en del av hennes tankar kring döden.
  Min Calle miste sin pappa hastigt i höstas och funderar en del kring på sitt eget sätt.Och många många gånger har vi undrat "varför"?
  Meja verkar vara en fantastisk liten tjej ,önskar henne och er all lycka och allt hopp jag kan uppbåda just nu
  många många kramar <3

  SvaraRadera
 15. Tuffa stunder med mycket tankar som blir både possitiva och negativa i omgångar. Helt fullständigt normalt att få sina dippar och känna att allt är bajs rätt ut sagt men du har så mycket kärlek omkri g er från vänner och familj, underbara fina meja som har en blick som visar på jävlar enamma och hon kirrar detta.
  Upp och ned dagar men jädrar så imponerad jag är av dig och din familj!!
  Kämpa Meja och Ina och självklart hela familjen. Snart.... snart är ni alla samlade hemma igen utan vistelser på sjukhus och hemska plågor när denna jädrans cancer gubben är borta!
  All styrka och tankar till er.
  /Jenni

  SvaraRadera