torsdag 11 juli 2013

Änglar på jorden!

Visst finns de!!! Efter att ha påbörjat denna resa med Meja, innan jag riktigt avslutade min egen, blir jag mer och mer övertygad.
Övertygad om att de finns, änglarna mitt i bland oss!

Bara det att vi för det mesta är för blinda för att se. Under denna resa märker jag hur mycket känsligare jag blivit, alltså mina känselspröt sitter på helspänn och märker direkt vilka människor som är goda. Och det kan jag lova, det är en hel del. Min lista över änglar bara växer! ❤

Faith in humanity restored!

Tack sköterskorna på Q84! ❤


8 kommentarer:

 1. Kämpa på fina Meja<3 Du är en fantastisk liten tjej!
  Har läst igenom hela bloggen och kan inte ens föreställa mig vad ni får gå igenom.
  All styrka till er! Tänker på er...

  En bamsekram till Meja!

  Hälsningar från Malin

  SvaraRadera
 2. Det är så synd att vi människor är så "upptagna" med våra liv att det måste hända något för att vi ska inse vad som egentligen är viktigt här i livet..att få vara frisk,ha sina nära och kära bredvid sig är det enda som betyder och är viktigt här i livet..man glömmer detta lätt,tyvärr...just nu vill jag bara att Meja ska kämpa sig ur allt detta och få bli frisk igen och springa runt med sina syskon och leka..det är det enda som betyder något...Meja jag tänker på dig ständigt och jag ber varje dag för dig..du är en speciell flicka, glöm aldrig det/jasmina

  SvaraRadera
 3. Hej,
  läser dagligen det du skriver och vill skicka styrkekramar till er alla i familjen. Du har en kämpe till dotter, lilla snuttan, hon är så duktig!

  Håller tummarna hon fort få bli av med febern och att allt går bra för henne på alla de sätt.

  Kram från Lisa

  SvaraRadera
 4. Änglar finns , det är jag säker på <3
  Styrkekramar /Dessi

  SvaraRadera
 5. Vill skicka en riktigt stor varm kram till Meja - men även till hela familjen. Tänkte lite extra idag när vi var på ALB. Vi gjorde vår resa för 8 år sedan - men med AML. Nu var det årskontroll.
  Styrkekramar till er alla!

  SvaraRadera
 6. Hej Meja, mamma Ina och hela familjen.
  Igår och idag har jag läst hela er story från början till dagen idag.
  Fantastisk läsning och jag säger TACK!!! för att ni delar med er av ert liv.
  Visst har jag fått tårar i ögonen emellanåt, men mest av allt och oftare har jag fått ett leende på läpparna över er enormt fina familj, er styrka, er fantastiska förmåga att se och ta vara lyckostunderna. Det gör mig lycklig!
  Det är så underbart, att vi i de svåraste stunderna kan se det fina, vackra och det verkligt viktiga i livet och kanske då som allra tydligast. Jag är så glad att ni får uppleva de stunderna då och då mitt i en "jävla-helvetes-sjukdomen"(min älskade mammas ord).
  Tänker på er alla och sänder tiotusen varma kramar från en trebarnsmor i Värmland

  Ps: Skitsnygga tavlor Ina!! Bra sugen på en.

  SvaraRadera
 7. Massor av styrkekramar till fina lilla Meja, men även till hennes mamma och resten av familjen,.. Man glömmer så lätt bort människorna runt omkring,... Tillsammans är ni starka och med all kärlek från familj,vänner, och alla vi andra så SKA Meja fixa detta! <3 // Ewelina

  SvaraRadera
 8. Ååh gud, tårarna trillar när jag läser allt detta! Jag skulle bara vilja få krama om er alla och få kunna ge er lite styrka. Så starka ni är hela familjen, och lilla Meja, vilken liten kämpe hon är!

  Ta emot mina styrkekramar och krama om lilla Meja från mig <3

  /Katharina

  SvaraRadera