fredag 19 juli 2013

Haha, trodde jag ja...

Meja kräktes igen. Illamående och ont i magen. Men det är ju normalt och inget konstigt med henne inte!

Då har hon alltså fått i sig ca 2 msk vaniljyoghurt och 2 msk tomatsoppa utspritt på 4 timmar... Hur försiktigare kan man ta det?

Vad gör man?

Mitt psykbryt hjälpte ju uppenbarligen ingen, och att hålla sig lugn och sköta allt själv verkade ju inte heller funka... får se vad jag hittar på imorrn! ;)

PS. Svaret på röntgen har inte kommit än.

8 kommentarer:

 1. lilla skruttan..hoppas hon kan sova, och du med..kram Carina.

  SvaraRadera
 2. Tänker på er!
  Kram
  Catarina (en som läser bloggen varje dag, men som sällan kommenterar)

  SvaraRadera
 3. Stackars lillskruttan!!! :( <3 // Ewelina

  SvaraRadera
 4. Lilla gumman <3 Det gör ont i mej att se henne ligga där :( Jag har nyss börjat läsa din blogg.Hur länge har Meja varit sjuk? Många kramar till er <3 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon fick sin diagnos i början av april och jag började blogga med en gång, så om du orkar gå tillbaka i bloggen så finns all info. ;)

   kram

   Radera
  2. Tack Ina.Jag skall göra det <3

   Radera
 5. Har läst bloggen från början nu. Vilken liten kämpe ni har, söt som socker. Tårarna rann ner för mina kinder när jag läste. Varje förälders mardröm går ni just igenom. Har själv en dotter på 4 år och en bebis påväg. Vilket gör att man tar in det extra mkt. Tänker på er och läser din blogg varje dag.
  Sänder alla styrkekramar som finns till er.

  SvaraRadera
 6. Jag tänkte på det du skrev igår om din man och att han är egen företagare och om vad det innebär i en sådan här situation. Nej, det är inte klokt hur dåligt samhällets skydd täcker den som är "egen" i Sverige. Tyvärr är det väl så att när allt rullar på som vanligt så märks det inte så tydligt. Det blir desto påtagligare när mattan dras undan.
  Känner verkligen med er!
  kram
  Catarina

  SvaraRadera