fredag 12 juli 2013

Emmis 7-årskalas på 7-kan!

Stackars barn! Inte lika storslaget som brorsans 10-årskalas och med en betydligt tröttare mamma och syster, men lite kunde vi i alla fall fira storasyster! <3

Dagen till ära kämpade Meja upp sig till sittläge och ville sätta sig i vagnen, sagt och gjort vi provade och där satt hon ett tag, pysslade och vilade om vartannat. Vilket funkade så länge alvedon och morfin verkade! Duktiga tjejen med en vilja av stål!

födelsedagspresentfix :)
Sen kom febertopparna och frossan tillbaka, likaså smärtan. Hon lyckades aldrig somna för hon rycker till så fort hon faller in i sömnen och då får hon ont och skriker... on repeat mode. :( Ingen vet varför... Febern? Morfinet? Mardrömmar som aldrig ger vika? Smärtan i sig? Vi får hålla koll på det med helt enkelt.

Till kalaset hade hon fått påfyllning av allt och lyckades återigen sitta i vagnen, på lite sämre humör än sist vilket kanske inte är konstigt utan sömn och på fastande mage (hon får bara dricka klara drycker). Men vi lyckades fira Emmi en stund i alla fall!


En av Mejas presenter till Emmi ❤
Nu kollar jag på henne när hon svettas av alvedonen, fått snäppet för mycket morfin så rummet snurrar och försöker sova trots ryckningar och hallicar. Lilla gumman, hoppas du får en god natts sömn snart!9 kommentarer:

 1. <3 Hoppas hon snart får sova ordentligt. Blir ju ett steg i rätt riktning...

  SvaraRadera
 2. Hon är helt otrolig din lilla Meja, att hon orkar. Att det kan finnas så mycket styrka i en så liten kropp. Det är så imponerande. Hoppas hon nu får lite lön för mödan med välbehövlig sömn.
  Grattis till Emmie!! Tänk att hon har hunnit bli sju år. Tiden går så fort.
  Kram till er alla
  Jill

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till stora tjejen! :-) jag har läst din blogg ett tag nu och jag lider verkligen med er! Går in flera gånger om dagen för att se om det finns nya inlägg! Jag hoppas och ber till gud att lilla fina Meja blir bättre snart så ni får komma hem igen. Det verkar vara en stark liten tjej så hon kommer klara sig! Ni har fått mig att ta vara på livet och uppskatta allt lite mer! Många Styrke kramar till er! Fuck cancer!!!

  SvaraRadera
 4. Å här gnäller jag för att mina barn slåss i bilen på semestertrippen:-( man får sig en tankeställare...synd att hon måste må så dåligt innan hon blir bra,för det är ju det hon ska bli! Heja på både Meja och mamman:-)

  SvaraRadera
 5. KRAM KRAM KRAM!
  /Eva

  SvaraRadera
 6. Grattis till storasyster men hemskt att Meja ska behöva må som hon mår.

  Kramelikram

  SvaraRadera
 7. Lilla stumperumpan vad jobbigt. En timme i sänder, hoppas det ger med sig snart. Grattis finaste storasyster på födelsedagen! Det får ju bli som det blir liksom. Men ni är tillsammans och det är ju det som räknas. Allt har sin tid!
  Hoppas på en bättre morgondag!
  Go kramen till Emmi från Inger på bemärkelsedagen!
  Kramis :)

  SvaraRadera
 8. Usch, stackars lilla fina Meja,.. Om man ändå kunde göra nått, bara ta endel av hennes smärta! =/ / EweLina

  SvaraRadera
 9. Hipp Hurra på Emmies sjuårsdag. Skönt att ni fick en liten stund tillsammans och kunde fira sjuåringen.

  Önskar bara nu att lilla Meja kan få må lite bättre så att ni kan få börja er res till det bättre <3

  SvaraRadera