onsdag 2 oktober 2013

Yin och Yang

Mitt mående följer Mejas på något konstigt yinyang-sätt. Motsatt men ändå ihophörande.

Nu mår hon bättre och jag blir lugnare åtminstone gällande hennes blodförgiftning.
Men jag har varit vaken hela natten, haft jätteont i magen, näsblod och på morgonen när jag väl somnade hade jag mardrömmar.
Och så vill jag hem! Om allt fortsätter bli bättre så kanske vi får åka hem imorgon men det är för tidigt att säga än.

7 kommentarer:

 1. Fina du, glöm inte att försöka komma ihåg dej själv oxå.
  Hoppas du mår bättre idag, varm kram till er!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Det är inte alls konstigt att ditt mående följer Mejas. Vi vet alla, som har barn, att när dom inte mår bra, så mår vi inte bra. Som Malin säger, så måste du försöka komma ihåg dig själv om du inte ska paja ihop. Om du har svårt att äta, be personalen om näringsdrycker istället för bara kaffe och en liten sömntablett nån kväll kanske, när du ändå är på sjukhuset, där andra människor kan ha koll på Meja.
  Många kramar från Jill

  SvaraRadera
 3. Hej Ina, det är precis som de skriver till Dig, man känner sina barn och när de mår dåligt mår man precis lika dåligt. Nu mår hon bättre och då blir man lugnare direkt. Vi är då alla Hönsmammor men det kan vi vara stolta över.
  Skönt att Meja är piggare och hoppas allt blir bra nu så ni får åka hem till övriga familjen. Många kramar ewa e

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det så att man mår som barnen fast man aldrig släpper de helt.Men de värsta trycket i bröstet släpper för stunden och de känns lättare.Men längtar tills den dagen då allt känns bättre och att allt är helt bra.Ja de gör vi ju alla många styrkekramar till er <3 Gunilla

  SvaraRadera
 5. Det är klart att din oro och mammakärlek för Meja och den smärta den skapar i dig måste komma ut på något sätt, förr eller senare. Alla klutar sätts ju till för att försöka vara starkare än stark som mamma i den här situationen. Det tar massor av energi. Du gör det så bra Ina. Bara så att du vet.

  Nu vill jag bara att Meja ska få må bra och du också. Känner så himla mycket med er hela familjen. Känner lite oro varje gång jag tittar in här första ggn. varje dag. "Bara det inte hänt Meja något mer", tänker jag varje gång.

  Ina. Ta hand om dig ordentligt. (Jill ger dig bra råd i kommentaren ovan förresten) Meja tar du redan hand om på bästa sätt.
  Kramar från Nina

  SvaraRadera
 6. Ina,jag håller med vad Jill skriver! Be om näringsdryck och ett litet sömnpiller! Du måste ta hand om dej själv(förlåt att jag tjatar)men jag är lite orolig för dej! Förstår din oro,så klart,men snälla hjärtat,ta hand om dej själv! Du måste ju ha kraft att vara stark! Och det är du ju!!!!! KRAMAR/LENA

  SvaraRadera