onsdag 16 oktober 2013

Fortfarande i finkan!

Om ni letar efter oss så är vi på rum 16 fortfarande. Kul i jul.
Vi har i alla fall lite pyssel med oss och pippi går på högvarv på TV´n. Meja mår rätt bra trots smärtgenombrott, så smärtlindring sker fortfarande intravenöst, varför vi blir kvar tills de ser att det funkar via sonden... Blod fylls på och lite penicillin för säkerhets skull då instickssstället var lite rött igår.Meja verkar få rätt det hon sa häromdagen att det nog blir två dagar till! :) Imorrn får vi nog åka hem om smärtan ger med sig lite mer. Det känns rätt ok eftersom vi ändå ska hit för strålningen varje dag och Meja tycker att resorna är långa och jobbiga.

Vi har i alla fall bokat in lite roligheter framöver! :D Gäster i helgen, familjedag (med övernattning) på Clarion hotell som Barncancerfonden ordnar nästa helg, sen är det ett hemligt evenemang på annan ort i november (hemligt ifall Mios kompisar läser ;)). Jag har också lovat Meja att hela familjen ska gå på bio, hon vill se Turbo. Skönt med lite att se fram emot!


7 kommentarer:

 1. Ja ajaj i magen men vilken unge vilket charmtroll, att de bara kan lysa om henne så.Och massa roligheter ja de behöver ni verkligen <3 Gunilla

  SvaraRadera
 2. Kämpa på !!!!!!!!!!!!!!!! skickar lite kramar och positivitet här... :-D
  Kram/ Pia Ebeklint

  SvaraRadera
 3. Titta på lilltjejen i sängen. Armarna uppåt sträck och ett stort leende i ansiktet. Meja är alldeles fantastisk.
  Ha det nu så kul med alla rolighetsplaner som ni planerat framöver/Nina

  SvaraRadera
 4. härliga söta finaste lilla Meja,.... helt galet hur mycket man kan tycka om en sådan söt liten tjej (med familj) som man aldrig faktiskt träffat,.... MASSSOR AV KRAMAR OCH STYRKESPARKAR I BAKEN ;) // Ewelina <3

  SvaraRadera
 5. Det är allt viktigt att ha något att se fram emot! hoppas meja bara blir piggare och piggare nu :)

  SvaraRadera
 6. Underbara nyheter och guf så full av liv från både dagens inlägg och de senaste. Så kul att se och läsa att hon blir piggare och sig själv igen. Massa kämpa sparkar åt ert håll :)

  SvaraRadera