tisdag 11 juni 2013

Ytterligare en dag har gått...

och nu är det bara 24 timmar avvätskning (bara vätskedropp) kvar innan vi får åka hem lagom till skolavslutningen! :)

Idag har vi varit en del på lekterapin och alla fina foton på Meja & Melvin har jag, mitt pucko, raderat. "#€"&€%&/(%)
Men jag har i alla fall foton från igår kväll och deras fina pyssel från idag! ❤Meja har kräkts ur sonden och är svullen runt ögonen, lite nya blåmärken har dykt upp så imorrn blir det lite provtagning och då hoppas vi att datasystemet i Stockholms län återigen funkar så vi får vettiga svar! (har tydligen legat ner hela dagen :/)
Tur att mormor var här och hjälpte till under lite kaotiska stunder! ❤
7 kommentarer:

 1. Hej, jag känner inte er utan har bara råkat halka in på din blogg för ett tag sedan. Brukar inte kommentera på bloggar annars, men jag vill bara att ni ska veta att det finns många "okända" runt om i landet som tänker på er och håller alla tummar och tår för att Meja ska bli bättre snabbt.
  Kram
  Josefin

  SvaraRadera
 2. Stackar lilla Meja. Hon har det tufft nu...Vi tänker på er och hoppas ni får åka på skolavslutning i morgon.
  Många kramar
  Inger

  SvaraRadera
 3. Ber för er dotter, att hon ska bli fullständigt frisk från sin cancer!!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  jag fann nyss fin blogg och blev sittande för att läsa vad ni går igenom! får en stor klump i magen och blir oerhört arg! arg på den där jävla sjukdomen! Jag det er all lycka och kärlek för att ni ska klara det!
  Förra året hade jag en vän som också hade cancer! Hennes mamma bloggade också om hennes tid på sjukhuset, jag minns så väl alla förhoppningar och hur glad man blev för hennes skull när hon fick ett litet glatt besked. Men tyvärr så klarade inte hennes kropp av den vidriga sjukdomen och blev en ängel bara 5 dagar efter sin 12-årsdag. Jag vet hur det känns att vara så orolig och jag vill mer än allt önska att allt blir lyckligt för er igen. Och jag vill säga att er dotter värkar vara en helt underbar person precis som min vän! stora stora styrkekramar!
  www.miaer.blogspot.se heter mammans blogg.

  SvaraRadera
 5. Emilie Persson14 juni 2013 12:38

  Gud vad ja lider med er, med henne! Att få genomlida allt det här som ung, usch!!! Kämpa kämpa kämpa, jag håller alla tummar jag kan att det ska gå bra för Meja!

  SvaraRadera
 6. Vilken liten stark kämpe hon är din lilla Meja<3. Kan aldrig föreställa mig vad du som mamma går igenom, man önskar inte sin värsta fiende detta. Önskar det fanns nåt jag kunde hjälpa till med. Menar mer emotionellt, hade jag varit där nu så hade jag hållit om dig hårt och sagt till dig vilken supermamma du är som håller dig stark för din bebis<3. Du är en riktig inspiration och kämpe. Kommer hålla tummarna och be för er varenda dag tills du meddelar härinne att Meja mirakulöst tillfrisknat... Stor bamsekram med en stor skopa kärlek och ömhet till mamma Ina <3

  SvaraRadera
 7. Vad fina dina barn är! Och du är stark! ♥

  SvaraRadera