onsdag 26 juni 2013

Bra där Ina

Två timmars väntan tills meja kommer till uppvaket och vad gör mamman?

Går en promenad? Sätter sig på ett fik? Äter en god lunch med en kompis?

Närå, jag sitter med en kaffe och choklad på avdelningen! Ja det gör jag! 
Gah! 

10 kommentarer:

 1. Har följt er resa ett tag men ännu inte kommenterat, men nu så...nu hoppar jag in.

  Att vänta på att uppvaket ska ringa så man får gå dit är något jag tyvärr är allt för bekant med. Jag tycker också att det är bäst att hänga på avdelningen tills vi får komma till sonen igen. En liten promenad för att gå av sig lite av dagens oro är inte heller fel.

  Och choklad...ja, det är bra för själen. Så brukar jag säga.

  SvaraRadera
 2. Kära Ina med familj, Tänker på Er varje dag sen jag fick höra av Faster Margit genom min mamma att den lilla goa flickan var så sjuk. Jag följer Er dagligen med tårarna rinnande, men jag är säker på att detta går bra då Ni har styrka att hålla ihop och kämpa. Jag är säker på att lilla Meja känner det. Jag är kusin med Lena (Mejas farmor) såg Er på Farbror Alvars begravning det såg så underbart ut med hela Er fina familj. Kram på Er jag kämpar med Er! Ewa Ekström

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Ewa! <3
   Meja pratar så mycket om Alvar ska du veta, att han bor på månen och ser oss. Hon säger var och varannan dag att hon saknar honom trots att de inte setts så många gånger.

   kramar

   Radera
 3. All ljus och kärlek till er!!
  Sitter här med tårar som rinner på min kind och lider så med er och söta lilla Meja.
  Håller med förra inlägget.... choklad är bra för själen och även att bara få vara, vila- andas ut för ett tag.
  Varm krya på sig kram!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att allt har gått bra med Meja idag! Den där väntan och ovissheten är alltid jobbig. Jag tror att man mitt i all oro måste hitta sitt "lugn och ro" någonstans. Du gör det på avdelningen med kaffe och choklad, tillåt dig det för det är nog alldeles tillräckligt för tillfället.
  Stor kram till dig Ina och krama om gullungen lite extra från mig ♥ Monique

  SvaraRadera
 5. Men ååh vilken pärs ni går igenom, av någon anledning känner jag att det kommer att ordna sig, jag önskar dig det och din lilla flicka, ja hela familjen..det måste ordna sig <3
  Va fin hon är, å vilka vackra ögon hon har!

  Stor varm kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Jag hamnade av en slump in på din blogg igår/inatt. Jag känner inte er men Efter att ha läst ett inlägg slutade det med att jag följt er ledsamma resa från inlägg 1 tills idag med rinnande tårar.Det är fruktansvärt, livet är så orättvist,jag kan inte säga att jag förstår men det berör otroligt djupt och trotts att jag inte känner er önskar jag er all styrka. Hon verkar vara en riktig kämpe, och som du beskrivit henne att hon är envis, de är bra. Man brukar säga att envishet kommer man lång med här i livet.
  Sköt om er och här från Åland håller jag alla tummar och tår för att er söta prinsessa snart ska bli frisk!! Kämpa på och tillsammans är ni starka!!

  Hälns. Linda

  SvaraRadera
 7. Hej på er!
  Vi är en familj från Umeå som följer er blogg.
  Vi läste Mejas önskelista och såg att en Monsterhigh docka
  fanns med på den.
  Mina barn 5år och 7år sa så här: "vi har ju flera monsterhigh dockor så vi ger gärna en till Meja för då blir hon nog frisk snart".
  Barn är härliga!
  Vi undrar bara till vilken adress vi kan skicka den?
  Vänliga hälsningar Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. maila mig gärna på ina.finnstrom@gmail.com

   Radera
 8. kram till dig!!!//emma

  SvaraRadera