tisdag 25 juni 2013

❤ Linus Svenning ❤

Det namnet kommer jag minnas så länge jag lever! De sånger han sjunger kommer jag alltid bära med mig i mitt hjärta! Framförallt Mejas favoritlåtar, Utan dina andetag och Hallelujah.

Linus, du är en otrolig människa! Jag hoppas verkligen att alla runt om dig är stolta över dig. Du kämpar och du kommer nå dina mål, jag är övertygad!
Meja ser verkligen upp till dig, du är hennes första riktiga idol! Hon sjunger med i låtarna och studerar ditt mimspel och försöker göra precis som du när du sjunger och spelar på din gitarr.

Och hon kommer att få sitt livs överaskning!

För denna fantastiska man och hans manager, Joakim Jarny, har fixat så att de kommer och spelar för Meja! ❤ Inte nog med det så håller de på med lite andra överaskningar både till Meja och andra barn på Astrid Lindgrens Barnsjukhus!
Ni anar inte vad detta betyder! Tack så j-a mycket!

https://www.facebook.com/joakim.jarny?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/Linus-Svenning/208381262633997?fref=ts

Och nu alla ni fantastiska människor som läser, snälla hjälp mig med en sak! Jag vill tacka Linus på det enda sätt jag kan:


Köp hans singel! Bara 9 kr på Itunes! Se till att han märker skillnad! :D Att vi finns och är tacksamma! ;)

https://itunes.apple.com/se/album/its-only-love-single/id663873178
27 kommentarer:

 1. Självklart ska vi hjälpa dej och tacka Linus. Har för första gången i mitt liv handlat på Itune :)
  Men nu har jag den i min ipad och kan ligga o lyssna imorgon,när jag får min behandling på Radiumhemmet.
  Åh vad jag skulle vilja vara flugan på väggen och se Mejas min när Linus kommer :)

  SvaraRadera
 2. Skulle med vilja se hennes min då han kommer in till henne.. Denna lilla söta tjej som får en önskan uppfylld =)

  Hoppas på allt det bästa...

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 3. Å vad kul Ina, att Linus kommer. Det är helt fantastiskt! Vad Meja kommer bli glad. Skulle vilja vara en fluga på väggen å se på när han kommer. Meja vår Meja en stor lyckokram från mig till henne.
  Lyssnar mycket på den låten och självklart kommer jag tacka han för det!
  Kram Inger

  SvaraRadera
 4. Snälla snälla filma lilla Meja när linus kommer så vi kan få följa det via bloggen :) Lilla fina meja kämpa på! och Linus vilken godhjärtad människa!

  SvaraRadera
 5. STYRKEKRAMAR <3

  SvaraRadera
 6. Vilken Lycka för henne <3 Vår son har också cancer då vi har levt i den här mardrömmen i två år. Han är en en bra kille Linus då vi ofta spelar hans låtar både hemma och på sjukhuset i Uppsala. HAN FÅR OSS ATT GÅ IGENOM VÅRA SVÅRA STUNDER NÄR DOM ÄR SOM JOBBIGAST <3 Utan dina andetag är den som spelas mest <3 STYRKA OCH KÄRLEK TILL Meja m. fam från oss <3 KÄMPA PÅ <3

  SvaraRadera
 7. Underbart!!! SÅÅÅÅÅ GLAD för lilla Mejas skull, <3 kraaaam Evelina

  SvaraRadera
 8. Vilken bra låt. Hoppas att många går in o köper den. Vilken go kille som gör det för henne o andra sjuka barn:). Kämpa på många kramar till er.

  SvaraRadera
 9. Jag har förmånen att känna både Linus och Jocke privat och kan hälsa att dom är bland de mest underbara människor jag känner!! Jocke grät när han visade mig klippet på när Meja sjunger med i Linus låt! <3 All styrka och kärlek till er och speciellt till Meja!

  SvaraRadera
 10. Vilken lycka för Meja❤

  SvaraRadera
 11. Vilken låt Styrkekramar till er <3 Ge aldrig upp hoppet. Kram en som vet vad ni går

  SvaraRadera
 12. Jag köpte singeln. Tycker Linus är en fantastisk sångare!

  SvaraRadera
 13. Vi har köpt, gillat och delat vidare. Fantastisk kille, fantastiska låtar. Ja, han kommer gå långt och vi ska hjälpa till på vägen :-)Kramar Anni

  SvaraRadera
 14. När jag var omkring 8 år så fick min morfar cancer, endast 52 år gammal. bilden av hur han ligger i sängen med massa slangar överallt, knappt orkar säga något och är smal som ett benrangel kommer för evigt finnas kvar i huvudet. Tack och lov klarade han sig igenom kampen och är idag helt friskförklarad. Det har tagit långt tid, besök fram och tillbaka, han har fortfarande väldigt ont i kroppen ibland på grund av all strålning han fick men efter åtta långa, jobbiga, år har vi hittat tillbaka, kommit i mål. Men trots det så kommer det alltid finnas ärr kvar i själen och hemska minnen av hur oroliga hela familjen var, att man inte visste när man såg honom om det skulle vara sista gången eller inte, hur man konstant hade en klump i magen...samtidigt var alla upptagna med att sörja på sitt egna sätt, för sig själva att familjen tappade bort sig. Hata är ett starkt ord men är det någonting jag hatar så är det cancer, i alla former. Den tar ifrån så många familjer fina människor varje år som inte vill något hellre än att leva, bli friska och få en andra chans. Jag hoppas så innerligt att Meja klarar det här och blir frisk. Jag tror på henne, jag tror på er. Jag hoppas och tror även att ni som familj tillsammans hittar tillbaka till varandra och får den styrkan som krävs att kunna gå vidare.

  SvaraRadera
 15. Köpt låten såklart! Goa människor både Meja o Linus, och Mejas mamma som kämpar och orkar göra det där lilla extra. Och Mejas pappa som drar ett tugnt men så viktigt lass där hemma. Vardagen rullar ju trots allt på.,,

  SvaraRadera
 16. Hittade bloggen nyligen. Har läst äldre och nyare inlägg och förundras över hur orättvist det kan vara. Ni är starka! Jag önskar av hela mitt hjärta att Meja klarar det här. Styrkekramar till er! <3

  SvaraRadera
 17. Självklart köper jag låten! Linus är en mycket bra artist och människa! Kram

  SvaraRadera
 18. Snälla snälla snälla filma ögonblicket då linus kommer in till meja. Skulle så gärna vilja se hur hon reagerar:) vet själv inte hur jag skulle reagera om min idol kom till mig huhu :) de vore dö häftigt om du kunde lägga ut en video från att han kommer in till henne o tills han sjungit klart för henne :) många kramar till er familj <3

  SvaraRadera
 19. Hittade bloggen ikväll, har suttit och läst med tårar i ögonen, inget barn förtjänar detta... ingen familj förtjänar detta elände.

  Min lilla flicka ska få en massa kramar nu när jag lägger mig!
  Lycka till och hoppas allting löser sig trotts eländet!

  Jag lider verkligen med er! kramar i mängder!

  SvaraRadera
 20. Du förtjänar allt det bästa i livet Meja, likaså gör din familj! Jag tänker på dig när jag vaknar, jag tänker på dig under dagen och även när jag lägger mig på kvällen, du ger mig styrkan Meja att vara positiv och se livet på ett annorlunda sätt. Du ska ha ett stort tack Meja för att du fått mig att inse vad som är viktigt här i livet och vad som egentligen betyder och gör skillnad för oss människor. Det hade varit en ära att få träffa dig och din familj.
  Kämpa på lille vän, vi är med dig genom hela denna resa!/Jasmina

  SvaraRadera
 21. Jag såg det där inlägget på facebook genom en delning. Blir verkligen alldeles varm av glädje över att det finns så många fina människor. Vilken lycka för Meja att få träffa sin idol!

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 22. Har nu krånglat mig genom registreringen till Itunes och handlat...Skänker mina tankar och ber små hjärtfyllda böner för er lilla tjej...Kram Maria Hernborg

  SvaraRadera
 23. När mina barn hörde om Meja blev de väldigt rörda. Så sonens kamera (han är 11) åker med Jocke och Linus upp, likaså en Monster High-pysselbok från 6-åriga dottern. Tänker att mitt i all er sorg och förtvivlan så rör Meja vid så otroligt många människor och får oss alla att värdera det vi har lite mer. All kärlek till er.

  SvaraRadera
 24. va glad jag blir att hon ska få uppleva detta. så glad! kämpa kämpa vidare lilla meja! kramar//emma

  SvaraRadera
 25. Man blir både så otroligt rörd och glad av att läsa om Emma och Linus Svennings besök hos henne. Det är också ett bevis på att godhet och omtanke fortfarande finns hos människor. Har köpt låten på iTunes, delat Linus FB och eran blogg. Jag önskar er all lycka framöver och att Emma får tillfriskna till ett långt och lyckligt liv!!

  SvaraRadera
 26. Jag upptäckte Linus för några månader sedan och då jag arbetar i ett ideellt projekt som heter www.essencevitae.com (vi fotograferar familjer kostnadsfritt som lever under en livshotande sjukdom, vi har fotografer över hela Sverige) så blev jag så glad att just han åkte till er. Kärlek till Linus och Kärlek till Meja!
  Varma Hälsningar
  Helena Kyrk

  SvaraRadera
 27. Hittade filmen med Meja och Linus på Youtube.. Jätte fin.. Undrar hur Meja mår idag?
  😊

  SvaraRadera