måndag 24 juni 2013

Mejas konto

OK, folk får tycka vad de vill, vi kör!

Med folk menar jag alltså mig själv! Det här bär mig mycket emot, men jag gör det för Mejas skull! Jag sväljer min stolthet och låter henne få chansen till lite mer glädje (förhoppningsvis inte bara saker utan även upplevelser) än vad vi själva har råd med just nu.

Clearing nr: 4155
Konto nr: 1846205

Bank: Nordea

Om ni nu skulle vilja sätta in en peng, maila gärna om ni har något speciellt önskemål om vad det ska gå till. Så jag kan berätta det både för henne och även för er på bloggen! Ni kommer absolut att få följa här vad vi hittar på!
Alla övriga pengar sparar jag så länge till Linus Svenning! :)

Med en lätt röd ton i fejset  tackar jag för mig och önskar er godnatt! <3

PS. Den största anledningen att jag gör detta är att det fick ett enormt gensvar! Tack!

20 kommentarer:

 1. ingen anledniing alls att ha röd ton, det är inte ni som har efterfrågat detta, vi som följer er tuffa resa och bryr oss om Meja vill givetvis göra något för henne.Det enda jag önskar för Meja och för er familj är att ni under den hårda tid får uppleva extra mycket kärlek och extra mycket stöd, och om vi sen kan förgylla Mejas tuffa vardag lite extra så gör vi självklart det!
  Meja har en speciell plats i mitt hjärta och jag tänker på henne ständigt.Precis som Linus är Mejas idol, är Meja min:) du är en sann kämpe Meja och jag ser upp till dig lille tjej.styrkekramar till dig från mig och min familj/Jas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jasmina!
   För alla dina kommentarer! jag har inte alltid tid eller ork att svara. Men ibland så!

   Det betyder mycket att ni finns därute!

   Pippihuset ska jag fixa! tack! <3

   Radera
 2. Hej Ina! Hamnade här av en slump,genom Linus facebook sida. Där berättade han att han skulle komma till Meja. Jag var tvungen och gå hit o läsa. Jag har inte kunnat läsa allt,för tårarna har runnit nerför kinderna.
  Blir så berörd på alla sätt. Har själv cancer och går på behandlingar på Radiumhemmet. Har haft min cancer i drygt 1 år sedan den upptäcktes,men har nog bott i mej längre.Har äggstockscancer med spridning. Just nu har jag kvar den i lungsäcken,vilket gör att jag ofta är inlagd på Radiumhemmet för tömning.jag brukar stå i fönstret och titta ut och ibland ser man något barn på Astrid Lindgrens. Har många gånger tänkt att fy så svårt och jobbigt att få den sjukdomen som barn och hemskt för föräldrarna.
  Jag vill självklart vara med att ge något till Meja.
  Har satt in 200 kronor på kontot,tyvärr blev nog texten bara ett bidrag. Men vill gärna att det är ett bidrag till en Ipad. Har själv skaffat en och man har så mycket man kan göra när man ligger inne eller på behandlingar. Men allt beror ju på vad ni får ihop och är öppen för allt,bara Meja har det bra. Jag älskar Linus musik och Mejas favorit är en av mina med. Hoppas hon får en härlig upplevelse.
  Krama henne från mej och en stor kram till dej. Ta hand om er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack så hemskt mycket! <3 Kämpa vidare!
   kram

   Radera
 3. Hej!
  Hamnade här tack vare Linus Svennings status på Facebook.
  Jag gör en del stick/virkprojekt till barn av olika anledningar och har en liten grej jag skulle vilja göra till Meja.
  Men då skulle jag gärna vilja veta hennes favoritfärg ;)

  Varmaste kramar till Meja & hennes fina familj!!
  // Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh, va spännande! Just nu är del väl rosa och lila, som hos de flesta tjejer ;). Men Meja är annars precis som jag älskar alla färger!

   kram

   Radera
  2. :)
   Behöver en adress när "hemligheten" är klar.
   Du kan gärna maila den till mig på jennie.nennes@gmail.com

   kram till er <3

   Radera
 4. Hej Ina!
  Jag hittade din blogg genom Kenzas inlägg. Har sedan dess fölt denna slaviskt. Jag kan inte säga att jag vet vad ni går igenom, men nästan... Min pappa hade cancer i ett par år och förlorade tyvärr kampen i augusti förra året.. Så jag känner igen det du skriver. Paniken och den ständiga väntan på svar. Ville bara hälsa och säga att jag tänker på de. Jag rent ut sagt hatar denna jävla cancer! Jag hoppas att människan snart hittar ett botemedel.
  Massor med kärlek och kramar till er!
  //Sofia

  SvaraRadera
 5. Såg länken som linus delat med sig å ja känner att jag med vill göra en god gärning så imorgon kommer ja föra över en liten slant till meja som ni får använda till vad ni vill :) Så roligt att tösen ska få träffa sin idol å ja förstår varför han är hennes ,han sjunger ju sjukt bra. Många styrke kramar Linda

  SvaraRadera
 6. Åh, så jag förstår hur du känner.

  Men glöm inte bort: Det finns så många människor som gått igenom svårigheter och sitter med ett lyckligt slut. Jag till exempel - min dotter lever mot alla odds. Vi är så många som sitter här med lyckliga slut och en tacksamhet i kroppen som ständigt pockar på att få komma ut. Tårar av tacksamhet som ständigt ligger på lur i ögonvrån och vill hitta ett sätt att få bli uttryckta på.
  Alla vi behöver få göra av vår tacksamhet någonstans - kanske genom autogiro till hjärn- och lungfonden, barncancerfonden, BRIS...det finns många konton att donera till. Att få ynnesten att direkt påverka en enda litens liv, i en fas där man själv kanske varit, är ett underbart sätt att få visa livet tacksamhet.

  Så - den positiva spiralen fortsätter snurra, det har ingenting med tiggeri att göra. Allt handlar om att man ödmjukt känner att man är tacksam och att man kan känna lycka över att få ge tillbaks till livet.

  Allt gott,
  vi är så många som följer er!
  <3

  SvaraRadera
 7. Hej! De som skänker gör det för att de vill, så inget du ska skämmas över!
  Jag och min dotter har just för över en slant, inte mycket, men många bäckar små. Vi önskar att ni får ihop till en padda till Meja. Meddela mig gärna då, jag har ju lovat att ordna skal med Snygg-Linus på till padda och mobil:-)Kontakta mig gärna på Facebook då så ser jag till att ordna det. Mvh Åsa Stackenholt

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack! Det kommer nog bli en av de bästa presenterna! <3

   Radera
 8. Jag har fört över en liten slant till Meja. Jag hoppas att de kan gå till något fint som Meja vill ha eller göra. Kram

  SvaraRadera
 9. hej! nu har jag föröver en slang till meja, hoppas det kan blir ngt hon verkligen vill ha, samla ihop alla pengar o köpt ngt fint eller om hon vill uppleva ngt speciellt :) kram till er alla//emma

  SvaraRadera
 10. Hej Ina, jag tänkte föra över en slant till lilla Meja under morgondagen, har även en liten present jag skulle vilja skicka till henne och du kan maila mig eran adress? :) kram Ewelina!!

  SvaraRadera
 11. Har en kamera som bara ligger här sedan jag köpte en ny! Skulle sälja den på blocket men finns inte en chans efter jag hittat hit; den ÄR till kämpen!!

  Har en Prins i samma ålder så jag går sönder inuti. Har därför bara läst ett el två inlägg.

  Var Hur När kan hon få ge er den??

  Dom varmaste kramarna

  sara@inredningsverket.nu mejla mig snälla!!

  SvaraRadera
 12. Hej fina ni.
  Hur går det för Meja?
  Tänker ofta på er.

  Många varma kramar
  Camilla

  SvaraRadera