måndag 10 juni 2013

Cytostatikakur nr. 7

Näst sista kuren.
Och den här gången var det Melvins tur att följa med. Han fick direkt åka med Lotta (syskonstödjaren) och kolla på Epic och käka på donken, så han är nöjd! :)

Meja har fått påfyllning av blod och fått två av tre olika cytostatika idag. Hon är fortfarande trött, men vem är inte det?! ;) Själv har jag enorm tandvärk (en visdomstand som bråkar) som knockar mig fullständigt. Det blir nog en lugn filmkväll i sjukhussängen om jag får bestämma.

Läkarna håller i alla fall på med full planering för Mejas fortsatta behandling. Efter midsommar drar det igång kraftigt! Ny infart ska sättas (CVK, under narkos), stamceller skördas, ultraljud, olika röntgen, scintografier och diverse provtagningar göras. Både på Astrid Lindgrens och på Huddinge sjukhus. Det blir nog en hel del flängande hit och dit och allt är lite beroende av varandra så det kan ändras fullständigt beroende på de olika resultaten. Eftersom hon dessutom är infektionskänslig är det riskfyllt med varenda ingrepp, men man vill absolut inte tappa fart så allt med Meja är prioriterat och tvunget att ske trots riskerna.
I "den bästa av världar" blir det operation v. 28.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar