onsdag 26 juni 2013

Sövning

Ni ska veta att jag har levt på lyckan från igår hela natten och morgonen! <3

Meja har på morgonen varit tvungen att sätta in nål i armvecket för kontrastvätskan inför morgondagens prover. Jobbigt! Men lite roligt efteråt, med en del nya "stickpresenter".


Men nu var det dags för sövning... hon ska operera in CVK (central venkateter) och ta benmärgsprover idag. Det är alltid min man som fått ta sövningarna på barnen, för jag har tyckt att det känts väldigt jobbigt. Sist med Meja var det dock jag, men då var det en "lätt" sövning på avdelningen.


Nu var det en riktig, inne på operationssalen... :( Men det gick bra! Man blir luttrad! Dessutom hade jag turen att hon somnade av den lugnande medicinen innan så jag slapp se ginstan i hennes ögon försvinna. Skönt!

Nu får vi se vad hon säger med nya slangar som kommer ut från kroppen när hon vaknar. <3

Återigen denna väntan...

7 kommentarer:

 1. Fann din blogg via Linus Svenning.

  Det skar i hjärtat att läsa. Önskar att din dotter blir frisk!

  Hon ser stark ut din dotter.

  SvaraRadera
 2. Ina vi är med er genom detta! Ska be extra extra mycket nu!
  Meja är en riktig sötnos på bilderna:)
  Vi tänker på er.
  /Jasmina

  SvaraRadera
 3. Har idag fått veta hur hårt ni i er fina familj har drabbats och har suttit här nästan hela dan och bara läst och torkat tårar. Du skriver så fint och du kämpar så tappert.Jag vet att du har en inre styrka, det har jag sett genom åren på BVC. Fortsätt alltid kämpa, ge aldrig upp så kommer ni igenom detta. Tänker på er alla i hela familjen och önskar er all lycka och att Meja skall bli bra.
  Varma, stora kramar från /
  Jill din gamla BVC sköterska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Jill! Tack så mycket! <3
   Det betyder mycket att du hittat hit och stöttar!

   Många kramar till dig, Emmie och hennes barn!

   Radera
 4. gud vilken liten kämpe hon är! önskar er all lycka med att allt ska gå bra <3
  många kramar

  SvaraRadera
 5. Härligt att se att gårdagen gav dig ny styrka och energi! VILKET gensvar! Fantastiskt vad fina människor d finns! Hoppas att Op o sövning gick bra och att resten av resan går som Planerat! Kan gissa på att få Träffa herr Svenning kommer ge Meja en stadig xtra kick också!!

  Tänker på er varje dag! Stoooooor kram <3 <3 <3

  SvaraRadera
 6. underbart att se mejas underbara leende på d e första bilderna. söta lilla gumman!!! tänk så hon kämpar o tänk va hon går igenom. kämpa kämpa vidare //Emma

  SvaraRadera