måndag 24 juni 2013

Mejas önskelista! :)

Efter Mios födelsedag så blev Mejsan sugen på att skriva sin önskelista eftersom hon fyller år efter sommaren. :)
Så här kommer den:Hahaha, har man några tusenlappar över så är det ju lugna puckar! ;)

Jag vet att ni är flera som undrat hur man ska göra om man vill ge något till Meja. Göra något för henne förutom att ge bidrag till barncancerfonden, som ju inte går till henne personligen.

Jag tycker att det känns otroligt jobbigt, lite "tiggeriaktigt" och pinsamt att öppna ett konto i hennes namn. Så det kommer jag inte göra.
Men jag vet också att denna situation vi är i ger oerhört mycket merkostnader förutom allt roligt man vill göra och ge henne i denna annars rätt mörka vardag.
Vi har några idéer på saker vi vill göra för henne, bl.a. få hit Linus Svenning, som är en av hennes stora idoler.
Och då kanske en insamling inte vore helt fel...
Ni som gärna vill bidra får maila mig så kan jag ge uppgifter om hur vi kan göra.

ina.finnstrom@gmail.com

Jag hoppas verkligen inte ni tycker att jag är hemsk som skriver detta, men det är faktiskt flera som frågat och vill hjälpa.

Det innebär verkligen inte att vi inte är oerhört tacksamma för allt stöd vi får av att ni läser och kommenterar! Det är det absolut största och viktigaste för oss!

kramar

14 kommentarer:

 1. Klart du inte är hemsk :) Det är väl jättebra om vi får reda på hur vi ska kunna ge något direkt till Meja :)

  Kramar
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Har följt din blogg ett tag nu, men aldrig skrivit något, skickade även en vänförfrågan på fb.

  Det är inte fel att du skriver som du gör, startade en sida för min dotter också men tog bort den då en vän till min man tyckte att jag tiggde, men ångrar det idag, som du skriver så är det mycket som kostar, dels att uppmuntra våra svårt sjuka barn och all mat mm.
  Hoppas Meja mår bättre idag och att ni snart får komma hem igen.

  Från en mamma med en dotter som behandlats i drygt 2 år.

  SvaraRadera
 3. Hej Mejas mamma:)

  Vill egentligen bara fråga om ni har något kontonr man kan sätta in till Meja på, hade velat ge Meja pippihuset som hon önskar att få. Har varit inne på nätet idag och tittat vart det finns att beställa men då hade jag kunnat skicka det hem till er direkt. Hur föredrar ni?
  Meja har blivit väldigt speciell för mig sen den dagen jag först tittade in här på bloggen och jag hade gärna velat ge henne något från mig och min familj:)

  /Jasmina

  SvaraRadera
 4. Absolut är det inte tiggeri, jag är en av dom som efterfrågat hur man kan göra något för Meja personligen och inte bara skänka pengar i hennes namn på cancerfonden.
  Meja har tagit en bit av mitt hjärta och där bär jag med henne varje dag och om jag på något sätt kan göra henne och er lite glada så vill jag detta så gärna. Skickar ett mail till dig alldeles strax.
  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag har precis skrivit ett inlägg om Meja på min blogg... http://jylice.blogg.se/2013/june/meja.html#comment Ta dig gärna ett titt! Kram

  SvaraRadera
 6. Hej igen!! Linus Svenning har precis svarat på mitt mejl jag skickade till honom. Så här skrev han,
  "Jag har redan sagt att jag mer än gärna spelar en eller två låtar för denna söta flicka. Har sett klipp på när hon sjunger med mina klipp osv, och det är priceless att se. Min manager har redan försökt kontakta mejas mamma, men har inte fått något svar!

  Mvh"

  Kram!!

  SvaraRadera
 7. Hej !
  Jag vill oxå gärna vilja vara med och bidra till att lilla charmtrollet Meja får känna lycka i all denna smärta,.. INGET DU SKA KÄNNA DIG DUM ÖVER, ABSOLUT INTE! maila gärna mig! ewelinacarlberg88@hotmail.com kraaaam till er, åh lite speciellt till Meja ;)

  SvaraRadera
 8. Hej igen Meja,såg precis inlägget att Linus Svenning mer än gärna vill spela för dig,min kropp fylls av glädje och jag blir otroligt glad om detta skulle ske,du förtjänar allt det bästa Meja..tänker på dig oavbrutet...min mejl är:jasmina.bisanovic@nordea.se. Så när ni har möjligt kanske ni kunde höra av er om hur vi hade kunnat bidra med en tidig födelsedagspresent till vår favorittjej:) hur går det med behandlingarna,vad händer här näst?tusen kramar/jasmina

  SvaraRadera
 9. hej!!! jag skulle kunna köpa allt detta till den underbara ungen :) klart hon ska få världens bästa presenter! jag vill gärna bidra ngt till henne. snälla öppna ett konto, eller gör på ngt sätt så man kan få bidra, jag vill gärna bidra med ngt till henne. hon kämpar varje dag och är ändå så söt på alla bilder du tar. vill bara krama om henne och säga att allt ska bli bra. och självklart ska hon få träffa sin idol linus, så jag kastar iväg ett mail till dig nu! krama om meja från min

  SvaraRadera
 10. Hej ina.
  Jag tycker de låter som en jätte bra idé o de e verkligen inte tiggeri!! Ja tycker de e klokt gjort att öppna ett konto enbart för meja. Man ska låta ett sjukt barn få alla sina önskningar att gå i uåpfyllelse så de vore väl jätte bra om vi får sätta in lite pengar på hennes konto så att ni har råd med allt hon önskar :) skriv ett inlägg när allt mwd kontot e klart så att man kan sätta in en slant :) tusen kramar till er o främst till lilla gullungen <3

  SvaraRadera
 11. Jag lägger denna lilla starka tjej till min bönelista och ber Herren om mirakel.. Kramar och Guds Frid & Välsignelse till dej och din dotter samt hela familjen..
  Lasse Lindberg

  SvaraRadera
 12. Jag har vart inne på din blogg några gånger, och du ska absolut inte känna att du på något sätt tigger. Vi är som du säger många som vill hjälpa dig och din fina dotter!

  Jag skulle jätte gärna vilja hjälpa till.
  Jag tänker på er och hoppas att ni ska vinna över den fruktansvärda sjukdomen!

  SvaraRadera
 13. Åh! Jag håller med ovanstående och vill gärna hjälpa till, sätter gärna in en slant på något konto :) Det är absolut INTE tiggeri, man vill och ska göra allt för sina barn..speciellt om de är svårt sjuka.

  Som nybliven mamma kan jag verkligen känna med att man vill göra allt för sin unge, även om jag inte på långa vägar kan förstå hur ont det måste göra när ens barn blir sjukt.. Men ni är otroligt starka hela familjen! Glöm aldrig det! <3

  Styrkekramar från Sofi och 4-månader gamla Emmy-Lee

  SvaraRadera
 14. Det är verkligen inte tiggeri fasoner!
  Att öppna ett konto för sin dotters skull är jätte fint gjort, en engagerad mamma som bryr sig om sin dotters liv och hade jag haft ekonomi så hade jag mer än gärna .. utan att tveka satt in en slant då och då!
  Men ni är starka och det finns så många nära och kära och även "utomstående" människor som gärna vill hjälpa till.
  Ni kommer klara er igenom detta!

  Stora varma styrke kramar!
  // Elli Thrashrock Johansen

  SvaraRadera