onsdag 19 juni 2013

Avvaktar & vakar..

Hennes feber gick ner med alvedon på förmiddagen och hon pysslade (vilket hon älskar!) en stund. Skönt att hon blev lite piggare! :)


Sen var vi på narkosbedömning inför morgondagen.
Läkarna tycker lite olika så de ska sätta sig och göra en nytto/risk-beedömning. I vanliga fall hade hon inte blivit sövd i det här tillståndet, men eftersom det är viktigt att hon får CVK för den fortsatta behandlingen så kan nyttan väga tyngre än risken.
Vi förbereds därför för op, men det slutgiltiga beslutet tas imorgon efter man sett var febern tar vägen och vad prover mm visar.

Efter den bedömningen hade Meja tid hos ögonläkare, då hon klagat lite på dubbelseende. Märkte att febern var på väg upp igen och när vi satt i väntrummet blev hon jättedålig igen.
Men den duktiga tjejen gav järnet och gjorde syntestet i alla fall, skruttfia! Hon ser bra dessutom! :)Febern låg på 39,5 igen! Fyra timmar efter senaste alvedon (som heter något annat när den ges intravenöst). Nu sover hon efter en ny dos alvedon...

och jag vakar & avvaktar...

3 kommentarer:

 1. Älskling, vi vakar med dig hemifrån, säg till om vi kan göra något. Kramar till er båda från Mormor o Morfar

  SvaraRadera
 2. Stor kram till er båda och jag hoppas av hela mitt hjärta att det vänder nu så febern försvinner. Famnen full av styrka och kärlek till er <3
  Kram Sara E

  SvaraRadera
 3. Vilken pärs ni går igenom just nu. Hoppas att febern håller sig nere så Meja kan få den där infarten och fortsatt behandling. Vad ni är starka, både du och Meja.
  Kramar i massor
  Hanna

  SvaraRadera