lördag 22 juni 2013

Mejas tankar...

Meja: "Jag gillar den där sången jag vill leva...  du vet"
Jag: "vilken då?"
Meja: "Ja, den där jag vill leva, som när Sverige spelar fotboll"
Jag: "jaha, du menar Du gamla, du fria"

vi sjunger lite...

Meja: "Ja, för jag vill leva!"

Idag målade hon... och berättar lite om vad hon målar... Det här är en flicka som dött, hon är på månen. Jag tror att det finns gräs på månen.


Man blir ju smått knäpp av alla hennes funderingar. :(


8 kommentarer:

 1. Hej Meja,skönt att höra att febern lugnat ner sig,dock tråkigt att höra att du har svårt att få i dej nån mat:( jag tittar in hela tiden och undrar hur det går för er,ni är i mina tankar hela tiden,spelar ingen roll vad jag har att göra på dagarna, tänker mest på er!! Har ni fått några besked om vad som väntar här näst?hu blir det med cytostatikakur 8? Har ni fått någon ungefärlig tid när operationen av tumören ska ske? många tankar o kramar till dig lilla Meja/jasmina

  SvaraRadera
 2. Lilla Meja...en sån kämpe du är! Jag önskar sååå att du ska må bättre så du kan påbörja nästa behandling. Blir så berörd...tänker på er dagligen. Har ett barnbarn i samma ålder som Meja. Och Du Ina, vilken fantastisk mamma du verkar vara. Styrkekramar till hela familjen och en bamsestor till Meja! / Jane

  SvaraRadera
 3. Tänk ändå så skönt att hon sätter ord på sina tankar.. trots att det är så svårt att möta dem..Man hänvisar gärna till egna erfarenheter i cancerlandet, men det här är eran strid och du vet säkert var du kan vända dig om du behöver bolla funderingar. Tänker på er! Kramkram från en bloggföljerska med cancer i familjen

  SvaraRadera
 4. Hoppas att allting löser sig!
  tårarna bara rinner ner :'(
  vet hur ni känner er med cancer i familjen, min pappa gick bort 20 september 2012 och det var som att jorden gick under..
  men allting kommer att lösa sig! glöm inte att fylla dagarna med glädje och kärlek, det är det som räknas! Lycka till, fina och starka Meja!!

  kramar från en ledsen tjej på 15 år <3

  SvaraRadera
 5. http://carleystankebubbla.blogg.se/2013/june/rord-till-tarar-kampa-med-meja.html

  Skrev om Meja och hennes insamling på min blogg, ni är så starka, Meja och hela eran familj, stor kram från mig, hälsa Meja att hon är en av dem starkaste kämparna jag sett i mitt liv!

  SvaraRadera
 6. Hur är det med Meja? Han hon genomgått operationen idag? Sedan Kenza länkade till din blogg så har jag kikat in här varje dag. Jag blir lika berörd varje gång <3 Så himla orättvist att Meja har cancer.. Jag har Meja och er i tankarna varje dag och när jag inte har kikat in på bloggen på några timmar så tänker jag "Jag måste kolla hur det är med Meja". Det är konstigt hur man kan bli så "fast" vid någon fast än man inte känner personen. När jag tänker på Meja och det hon går igenom så blir jag nästan tårögd..
  Jag hoppas att hon blir bättre snart och att hon blir fri från cancern <3 Ge Meja en stor kram från mig!! <3

  SvaraRadera
 7. Mej lilla,hu går det? Blev det operation dag? Hur går det med infektionen? Tänker ständigt på dig Meja,du är en speciell tjej och jag ber för dig hel tiden/jasmina

  SvaraRadera
 8. Blev orolig när du inte bloggar på ett tag... Som många andra skriver, sen Kenza länkade till din blogg läste jag igenom alla blogginlägg från start och har följt er flitigt varje dag! Jag tror på Meja, och hoppas innerligt att detta snart är över för er! Jag är en tjej på 18 år, som verkligen lider med er. Att eran stackars flicka ska få gå igenom det här... Livet är så orättvist... Min största skräck här i livet är cancer, usch denna hemska sjukdom! Fuck cancer! Kommer följa er till den dagen Meja blir frisk, för det ska hon få bli! Inget snack om saken! Lilla kämpen, så liten, så söt! Ingen ska behöva få genom gå detta! Styrke kramar till Meja och er familj! Sen jag började läsa bloggen, så känns det som att jag " känner " er fas ändå inte. Jag tror på Meja och er! Den onda Draken ska ut ur Mejas kropp, och det är nu! Er fina flicka!

  SvaraRadera