måndag 17 juni 2013

Midsommarveckan har börjat!

Provtagning check!

Hörseltest check!

Lite hörselpåverkan på en frekvens, men absolut inget allvarligt. Skönt! I helgen sker nog sista kuren med cisplatinet som kan påverka hörsel- och njurfunktion!

Svaren på blodproverna väntar vi på as we speak...11 kommentarer:

 1. Hej, jag hittade din blogg genom Kenza, jag satt uppe hela natten och läste och grät med er. Jag arbetar bara våningen under er och kommer tänka på er idag och lycka till med alla undersökningar och prover. Ni är så starka och duktiga, helt fantastiska genom denna svåra resa. Skickar er styrka genom tankarna!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Får instämma med föregående kommentar; Att jag hittade hit genom Kenza. Kollade bara in på hennes blogg och hittade då inlägget där det länkades till denna blogg.
  Har läst en del och mina tårar rinner. Kollat filmen om Juliaresan också, ännu fler tårar.
  Har en pojk på 2,5 år och du förstår ju säkert vad det är jag tänker. Men jag gjorde i alla fall en extra handling nu (är redan månadsgivare till cancefonden) och skänkte 200 kr till Barncancerfonden. Inte mycket, men det ger i alla fall något utöver mina tårar och tankar och till er alla som går igenom detta helvete. Fuck cancer!!
  Önskar er all lycka!
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag vill sända er världens största styrkekramar från Finland. Har under de senaste timmarna suttit med tårfyllda ögon medan jag läst igenom bloggen. Detta berörde mig verkligen och jag kommer att fortsätta följa med er resa och be för dig fina, fina Meja! Ni är otroligt starka och jag ser upp till var och en av er!

  Jag tänker på er,
  Antonia, 20

  SvaraRadera
 4. Fina Meja. Ni kommer att klara det här! världens finaste ni <3 kramar jessica

  SvaraRadera
 5. Hej på er.
  Jag är en 28-årig mamma som har två underbara söner i åldern 3 och 1. Jag hittade er blogg genom Kenza och har inte kunnat släppa er sedan dess!
  Er resa har påverkat mig djupt och jag tänker på er många många gånger under dagen. Saker som var jobbiga innan känns nu som bagateller, det ni går igenom är så mycket mer.
  Jag vill att ni ska veta att ni ständigt finns i mina tankar och att mitt hela tankesätt har ändrats nu när jag börjat följa er familj. Sitter för tillfället på jobbet bakom ett skrivbord och har svårt att hålla tillbaka tårarna när jag läser på er blogg. Ni finns i mina böner och jag önskar er alla lycka och all kärlek i världen. Varma kramar till lilla Meja som berört mig djupt, du finns i mina tankar ständigt!

  /Jasmina

  SvaraRadera
 6. "Heja Meja friskt humör,
  de är det som susen gör!!!
  Heja heja heja"
  Skönt att hörseln inte har påverkat så
  mycket då. Hoppas att de övriga testerna
  går bra dem med!
  Kramis Inger

  SvaraRadera
 7. Extra tunga veckor framför er nu :( Men nu har du iallafall checkat av några av alla tester och provtagningar som ska göras. Fantastiska Meja och mamma Ina vad ni får kämpa på! Håller tummarna för att alla prover är bra så ni kan följa schemat och ta er igenom allt som ska göras.

  Förresten, vilka snygga (Andy Warhol), "Meja Finnström-bilder" ni har gjort! :)
  Kramar till er från Monique. Här kommer en vissling till dig också Meja, är du beredd? Här kommer den................

  SvaraRadera
 8. Hej Ina och Meja och resten av familjen
  Hoppas veckan går fortsatt bra. Vi tänker på er, och Charlie hälsar så mycket!
  Och säg till om ni behöver något, det vet du.

  <3

  // Jenny

  SvaraRadera
 9. Hej!

  jag hittade som så många andra din blogg genom Kenzaz och insåg att skänka pengar till barncancerfonden är en självklarhet, vilket jag gjorde i dag. Har läst din blogg och gråtit många tårar. Inser att livet kan vara väldigt skört vilket påminner mig om att man ska njuta mer av tillvaron och inte gnälla över småsaker. Jag önskar och ber av hela mitt hjärta att lilla Meja ska ha bra värden och att ni kan fortsätta er resa genom behandlingen så att Meja får bli frisk. Skänker er många styrkekramar <3 <3 <3

  SvaraRadera
 10. Hej! Jag är en tjej på 15 år som hittade din blogg genom Kenzas som många andra. Jag har under den senaste timmen läst igenom bloggen med måånga tårar rinnandes ner för mina kinder.. Jag måste börja med att säga att du verkar så otroligt stark! Trots denna jobbiga period lyckas du hitta solglimtar och glädje genom sorgen. Och Meja, vilken kämpe altså!! Hon är så himla fin din Meja!

  Jag blev otroligt berörd av denna blogg och av eran verklighet. Jag fick en tankeställare och en stor påminnelse av att njuta av allt man har. Av att njuta i varje ögonblick man känner lycka och trygghet!
  Det är på grund av personer som dig som många får inspiration till att orka kämpa tills sitt mål är uppnått. För det är det du och Meja ska, kämpa tills ert mål är uppnått, att Meja blir frisk! Jag önskar er båda all lycka här i världen, och jag skickar massor av styrkekramar och tankar till er<3<3

  SvaraRadera
 11. Tungt att läsa men skönt att hitta hit och verkligen se vad små söta barn lider av.

  Vilken underbar familj och vilken stark Meja som ler på många bilder, jag hoppas av hela mitt hjärta och ber för att ni ska få se henne frisk igen.

  Du är så himla stark och man blir bara inspirerad av dig, du sprider glädje inom din familj, älskar er!
  Många varma kramar och massa kärlek till er underbara familj <3

  // R

  SvaraRadera