måndag 12 augusti 2013

Tackar för morfinet! :)

Det har gått rätt bra idag, hon sov visserligen på utetiden, men sedan har hon varit rätt pigg efter omständigheterna!
Hon kräks blod och galla och har mycket ont till och från i hals och mage.
Värdena har sjunkit kraftigt, neutrofilerna (vita blodkroppar) ligger på 0,5 och kommer nog vara nere på 0 imorrn så nu räknas hon som neutropen. Risken för blodförgiftning ökar då kraftigt varför man sätter in antibiotika direkt vid feber. Så nu blir det kontroller oftare.

Men samtidigt får man se det positivt, det är nu de jävla cancercellerna får på käften! Dö ska de och aldrig mer återvända!!!
Sångstund på rummet! :)


10 kommentarer:

 1. Nu låter det som JOBBIGT och ändå vill hon sjunga, underbara lilla unge. Jag håller med i ditt positiva tänkande, det är nu skiten ska bort och aldrig någonsin återvända och då får man ta smällen. Tur ändå att morfinet verkar hjälpa. Jag håller alla tummar och lite till.
  Kram från
  Jill

  SvaraRadera
 2. Så bra att morfinet hjälper!Tur att det finns!!!!Hoppas att skruttan får sova gott inatt!Håller som vanligt alla tummar!!! KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Fantastiska Meja! ♥ Som har så mycket kraft kvar i sin lilla kropp!!! Nu ska verkligen skiten bort och aldrig mer komma tillbaka. Heja Meja, kämpa på nu!!! Och kämpa på nu Ina, använd dig av dina innersta "mamma-krafter" och lite till.Det här klarar ni!
  Kramar från Monique

  SvaraRadera
 4. Åh vilken kämpe hon är den lilla tösen, och som mor att vara där och stötta och finnas för henne. Kan bara tänka mig känslan som mor... sender er massa kämpar styrka till att få bort cancern och kämpa dig fri meja!! Världens tuffaste lilla tjej jag sett!!
  Ina... kämpa på, ni är en super familj!!

  SvaraRadera
 5. Så fantastiskt som hon kämpar på lilla Meja.
  Hon är väl på mitten av den här behandlingsperioden
  kan jag tro. Tuff som attan! Helt otroligt vad barn
  klarar av. Håll ut nu för nu ryker resten bort!
  Änglar har jag köpt!
  Kram Inger :)

  SvaraRadera
 6. Tänker på er varje dag och hoppas att den här resan snart är slut!Du är världens finaste tjej Meja och Ina,dej beundrar jag av hela mitt hjärta!Hälsar aå gott till make och syskon!Kram/Lena

  SvaraRadera
 7. Följer din blogg varje dag, vilken kämpe hon är din Meja! Kram Dessi

  SvaraRadera
 8. Åh vad jag önskar jag kunde bära lite av lilla Mejas börda.
  Om så bara för några timmar...

  Och du Gud (eller vad du nu heter...)! Om du nu finns där uppe...
  Se då till att ta den där cancern och dra åt h-te.
  Det får vara nog nu!

  //En för er okänd Anna

  SvaraRadera
 9. Åh jag gråter och lider med Meja!! Hoppas nu skiten försvinner. Jag är full av beundran, ni är mina hjältar, ni och alla andra som genomgår samma sak. Man gör väl det, men kan inte låta bli att som mamma till 3 undra om man hade klarat det ni går igenom.
  Många styrkekramar till Meja, dig och hela eran familj!!
  <3 All kärlek till er!! <3

  SvaraRadera
 10. Lilla sötnosen, det gör så ont att se dig lida med kräkningar, trötthet och smärta. Inga barn ska behöva uppleva detta! Man är så maktlös... Styrkekramar till dig fina fina Meja och lika många till dig Ina. Kram Arja

  SvaraRadera