måndag 26 augusti 2013

Idag gick jag ut med en ballerina! :)Ballerinan har varit pigg och bara kräkts en gång, nu är hon uppe i 30 ml/h (sondmat)!!! :) Har vi tur får vi åka hem före helgen, bara ASIH (akutsjukvård i hemmet) Södertälje kan ta hand om henne med näringsdropp nattetid. 
Trombocyterna var nere på 8 så där behövdes det påfyllning.


Själv är jag typ rätt död... 7 veckor sedan vi sov hemma! Har sovit uselt de senaste nätterna och är rätt grinfärdig nu. Kanske ska be om lite dropp och lustgas så blir det nog bra! Tjo!

18 kommentarer:

 1. Oj vad ni kämpar på bra! Så söt liten prinsessa =)

  SvaraRadera
 2. Underbara unge!!! Och helt fantastiska är ni båda två!

  SvaraRadera
 3. Styrkekramar till dig fantastiska mamma! Du har fixat det här sååååå bra! Kram från Eva CR

  SvaraRadera
 4. Håller tummar och tår att ni får bädda in er hemma till helgen.Du är guld värd!Kramar

  SvaraRadera
 5. Söta Meja vad hon kämpar så fin! Hoppas verkligen att ni får åka hem och gosa med familjen det behöver ni. Håller alla tummar och ber för er. I dag har jag visat mina Mejaänglar på jobbet , så fina tyckte de jag kommer beställa ett gäng så småningom så alla jag känner bär Mejaänglar! Jag förstår att du är helt slut , lilla gumman försök sova när Meja sover även om det är på dan ta vara på alla stunder som går . Du går på högvarv och all energi går åt med jobbiga tankar. Sov sov , prata med någon kurator och gråt då blir man starkare. Tänker på er hela tiden och är helt övertygad att det kommer att gå bra. Många kramar från Ewa E

  SvaraRadera
 6. Hallå där, sötaste ballerinan! Det var den snyggaste uppvisningen jag har sett! Tummen upp för dig! Jag får nog lov att träna lite extra om jag ska kunna göra lika bra ;)
  Hoppas att ni får komma hem till helgen och att du, Ina, får tid att vila ordentligt.
  Kramar till er allihopa!
  Monique

  SvaraRadera
 7. Vilken söt ballerina :)
  Hoppas att ni kommer hem snabbt.
  Har själv Asih,dock inte Södertälje, men helt suverän vård. Imorgon kommer läkaren hem och jag behöver inte åka nånstans.

  Hoppas du får sova gott i din egen säng.
  Kram till er båda!

  SvaraRadera
 8. Hoppas hoppas hoooooppas på att ni får komma hem snart och pussa på alla i familjen....och få kryp ner i era egna sängar. Styrkekraaaam /Emma

  SvaraRadera
 9. STOR kram till dig Ina. Meja är en kämpe som ska besegra cancern och du är en kämpe som offrar allt för Meja. Du är en fantastisk mamma.

  Tack för våra fina änglar som kom på posten idag. Mina döttrar vägrade sova utan dom runt halsen.

  Kram

  SvaraRadera
 10. Snacka om cool ballerina!!!Så sööööt!Jag hoppas att ni får tillbringa helgen hemma och sova i egna sängar!Jag förstår att du är helt utmattad!Lustgas kanske vore något!(näe,skojar bara!)Det ordnar sej!!!! Du är en helt underbar mamma,med en helt underbar dotter och familj! KRAMAR/LENA

  SvaraRadera
 11. Sicken sötistjej hon är Meja. Glimten i ögat har hon också.

  Och Mejas mamma, du får grina lite om du behöver. Brukar lätta lite sen man fått ur sig sina tårar. Inte alls konstigt om du är gråtfärdig ibland. Här får du en pappersnäsduk av mig.
  Hälsar Nina

  SvaraRadera
 12. Sötis Meja! Håller alla tummar och tår för att ni snart kan få komma hem och sova i egna sängar! <3 / Ewelina

  SvaraRadera
 13. Sötnosen Meja!,blir så glad när jag ser dig uppe på benen. Karm till dig och till resten av familjen. Sköt om er!

  SvaraRadera
 14. Världens sötaste ballerina!!! Det vore skönt om ni fick komma hem snart. Förstår dig. Man sover inget vidare på sjukhus.
  Låter som lite små justerande och snart är ni hemma igen. Bra jobbat båda!
  Kram Inger =)

  SvaraRadera
 15. Tänker på er och hejjar! Faan vad grym du är Ina! Puss Anna

  SvaraRadera
 16. Alltså denna underbara unge, glimten i ögat hela tiden man kan inte annat än att älska henne! Fick mina änglar med posten i dag, tusen tack Meja dom är super fina! Krya på dej nu!!

  SvaraRadera
 17. Världens vackraste och finaste prinsessa <3
  Kram Anneli

  SvaraRadera