måndag 5 augusti 2013

Äntligen har lekterapin öppet! :)


Meja förbereder presenter till sina syskon och bästa vänner som snart kommer och hälsar på! ❤
Vi längtar och ser fram emot picknick och utelek! :)

Idag har vi en mellandag, utan cytostatika, så förhoppningsvis kan vi rymma ut några fler timmar i eftermiddag. :) Det beror lite på hennes vätskebalans, hon har legat lite minus, men håller iaf vikten!

I morgon kör vi Melfalan (Alkeran) cytostatika, vilken har värre biverkningar än Busulfan, både långsiktiga (lever- och  njurpåverkan, leukemi m.m.) och kortsiktiga med illamående, blodbrist och alla andra vanliga grejer. Dessutom är det mer viktigt med avvätskning efteråt (vätskedropp i 24 tim) så det blir nog sista utesvängen på ett tag.


6 kommentarer:

 1. Sötaste,finaste,raraste,underbaraste flicka i världen.du är en solstråle Meja:) ska fortsätta be att behandlingen går så smidigt och lindrigt undan som möjligt...tänker på er väldigt mycket,ha en fortsatt härlig dag/jasmina

  SvaraRadera
 2. Hoppas vätskebalansen var okej så ni fick vara ute i det härliga vädret idag!!
  ...Var på bröllop i helgen, och den underbara låten med Kent spelades, och jag googlade den idag när min minsting vilade.. och fick upp Linus version... den hade jag faktiskt hört innan, och glömt av! Å så hittade jag också versionen där han sjunger för er Meja. Å tårarna bara forsade. Jag tror jag lyssnade fem gånger i rad.. Det är fantastiskt, och jag gläds något enormt att han tog sig tiden att åka hem till er och glädja henne och er på det sättet. Det är så stort och fint! Å jag väljer nu att följa er väg.. med blandade känslor.. jag brukar faktiskt undvika följa alla stackars barn som drabbas av cancer, för jag blir så oerhört ledsen av det, det är så nära när man själv har småbarn. Men jag kan inte annat än tänka att för er kommer det gå bra, och jag håller tummarna! Varma hälsningar från Helsingborg.!

  SvaraRadera
 3. Det låter som det kan ha blivit en gaska bra dag trots allt, hoppas ni kunde vara ute länge idag!

  SvaraRadera
 4. Uch kan inte förstå vad ni genomgår <3 Kämpa på,tänker på er <3

  SvaraRadera
 5. Hoppas att ni kunde komma ut i solen på eftermiddagen! Usch!Biverkningarna verkar jättetuffa,men det fixar Meja! Lilla goa och söta tjejen!!! Tankarna går till er varje dag!!! Håller tummarna att allt kommer att gå bra! Och det klart att det gör det!!!!!!! Hälsa hela familjen! KRAMAR LENA

  SvaraRadera
 6. Hurra för lekterapin! =) Så roligt att se att både du och Meja orkar vara så kreativa! Härligt att skapa tillsammans!
  Hoppas att ni har fått ha en jättebra dag ute i solen med picknick och mys hela familjen! :)
  Kramar från Monique ♥

  SvaraRadera