fredag 2 augusti 2013

Dag två till ända. :)

Vi hann ut en sväng till, men riktigt så här underbart var det inte...

Utan snarare så här...


Biverkningar på Iktorivil enligt FASS som de flesta stämmer in i Mejas fall:

Koncentrationssvårigheter, rastlöshet, förvirring, desorientering, överaktivitet, depression, lättretlighet, irritation, aggressivitet, häftig oro, nervositet, fientlighet, oro, sömnstörningar, mardrömmar, livliga drömmar, beroende, abstinenssymtom.

Så vi har idag fått uppleva många av dem hela familjen, inkl mor- och farföräldrar! Inte bara jag som märker det alltså, skönt.

Jag beundrar er föräldrar som lever med aktiva barn dagarna i ända! Ni måste vara helt grymma som orkar! Jag är slut efter två dar... Två dar till bara med den medicinen... (och ja, då kommer jag förmodligen längta tillbaka till att hon orkade springa omkring och käfta mot).

Annars hann jag och Nicke låtsas att vi var på utlandssemester i 10 minuter! :D Vi gick själva till mataffären i Flemingsbergs centrum, jättehärlig värme halvnio på kvällen, solen på väg ner, mångkulturellt samhälle och godaste turkiska drycken, Ayran! <3

Salt yoghurt-dryck som ser ut som mjölk, supergott i värmen! 5 kommentarer:

 1. Ni är helt fantastiska du och Meja! Du är mitt i ditt livs mardröm och kan skriva med sån inlevelse och värme. Och vackra, underbara, starka Meja är ett mirakel. Den där hemska hemska C kan slänga sig i väggen, det är helt lönlöst att ge sig på Meja. Ni SKA vinna och vi är många som är med er! Kram och kämpa vidare! Maria

  SvaraRadera
 2. Jag säger som Emils mamma: Ensam i din nöd om kvällen...
  Kom ihåg att detta är inte den riktiga Meja, det är "biverkningsMeja" och det kommer gå över. Hon kan inte rå för det stackarn, hon kommer bli sämre innan hon sen blir bättre. Enda sättet att skicka "The Big C" åt h...vete.
  Kram och kämpa på.
  Jill

  SvaraRadera
 3. Kämpa kämpa kämpa och som vanligt tusen styrkekramar! Jag ber för er varje kväll. Kraaaam /Emma

  SvaraRadera
 4. Kram på er!!!! <3 /Ewelina

  SvaraRadera
 5. Nu ska den där jävla cancern bort!!!!!Det finns inget annat!Jag tänker på er alla dagar!Det kommer säkert att bli tufft(det är det ju redan)men det blir bättre! Ina,hälsa till Mejas fina syskon och till din man,att jag tänker även på dom!!! STYRKEKRAMAR TILL ER ALLA I FAMILJEN!

  SvaraRadera