torsdag 1 augusti 2013

Dagen i övrigt...

... har varit rätt ok. Hennes speedade version fick sin förklaring när jag bad morgonens sköterska kontrollera biverkningarna på ena medicinen. Mycket riktigt: rastlöshet, hyperaktivitet, aggressioner m.m.
(den vanligaste biverkningen och den de nämnde för mig igår kväll var slöhet & trötthet)
Tur att man känner sitt barn!!!

Förutom ovan nämnda biverkningar, alla blodprovstagningar, 5 olika mediciner 2 ggr dagligen för att skydda mot cytostatikans biverkningar och kräkningar så har dagen varit bra! ;)

1 timmes utetid precis innan regnet! :)


Tack Frida för den fina presenten! :)


den gick hem kan man lugnt säga! ❤9 kommentarer:

 1. Meja du är grym! Om några år kan du och Linus stå brevid varandra på scen för med din starka vilja, glädje och ork att kämpa kommer du gå hur långt som helst! Men fram tills dess är vi många som sitter här och hejar på! Vi vet att du klarar de här! Fantastiska lilla meja samtidigt är världens så orättvis men jag framförallt ligger här på Gävle sjukhus och håller alla tummar och tår jag kan för dig! Snart vill vi höra dig sjunga igen!

  Och du fantastiska mejas mamma! Dej har man lust att krama om, hårt! Du är också stark och en riktigt grym mamma! // en 17 årig emelie från Gävle!

  SvaraRadera
 2. Hon är helt otrolig lilla Meja. Att hon kan vara ute och leka, spela och sjunga och se glad ut, när dom stoppat i henne allt det där giftet och mellan provtagningarna. Man kan inte annat än häpna. Imponerande!! Och du Ina, bra att du stod på dig, tur att du trots allt har din styrka kvar och kämpar som en tigrinna för ditt barn. Hoppas nu morgondagen flyter på utan bakslag.
  God natt Hoppas ni får sova nu!
  Kram Jill

  SvaraRadera
 3. Häftiga Meja! Du rockar!!!!! Vilken tjej och vilken mamma!!! Blir så glad att se Meja sitta och sjunga och spela på gitarren!Det riktigt glittrar i mejas ögon! Nu vill jag önska er god natt och hoppas att morgondagen går bra! KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Söta Meija <3 Ni är i mina tankar!

  SvaraRadera
 5. Vad glad jag blir att den gick hem, visste väl allt att hon är en riktigt (rock)stjärna :-)

  Mejas glädje har gjort att min fredag kommer att bli en bra dag, nu håller jag tummar och tår för att er bli likaså.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du gav henne gitarren? Såg verkligen ut som en jättelyckad present =)

   Radera
 6. Sötaste Meja, du är en otrolig kämpe, likaså din mamma.
  många styrkekramar och böner till er,tänker på er/jasmina

  SvaraRadera
 7. Haha sååå himla go hon är! <3 / Ewelina

  SvaraRadera
 8. Nöjligheter att få länka till Facebook?

  SvaraRadera