fredag 16 augusti 2013

Min lilla fina pappa! ❤

Pappas FB-status i dag:

Jag bara måste sprida den glada nyheten att vår dotter Ina's varma, rörande och inspirerande blogg om yngsta dottern Meja's tuffa kamp mot elakartad cancer nu har nominerats till Barncancerfondens journalistpris 2013 (inom elektroniska medier). Under våren 2014 tillkännages sedan pristagarna. Ni som ännu inte hittat denna pärla till blogg, kolla på "Livets vändning" under - mejaminmeja.blogspot.com - Kram!

Här kan ni läsa mer om Barncancerfondens journalistpris:
http://www.barncancerfonden.se/om-oss/pressrum/journalistpriset/nominera-till-journalistpriset-2013/

Jag är ju ingen journalist eller reporter, men tanken är ju gullig! Tack världens bästa pappa & morfar! ❤


11 kommentarer:

 1. Ina!Funderat på att skriva en bok???? Är någon värd det priset så är det du!!! Du skriver så naket och ändå med så mycket kärlek och ömhet! Du kan inte annat än vinna! Jag skulle bli överlycklig om det blir så!!!!!!KRAM

  SvaraRadera
 2. Jag satt och läste lite här på din blogg så när jag var vid ett inlägg med bilder på Meja så märker jag att mina son Casper som är 7 år står bakom mig och ser lite förbryllad ut, jag frågar honom var det är så frågar han: Vad är det med flickan ?
  Jag: Hon har cancer och så berättar jag lite kort (Han vet vad det är då min lillebror haft cancer)
  Så svarar han med gråten i halsen: Men mamma, vad ledsen hennes familj måste vara OCH hon. Kan vi inte hjälpa flickan på nått sätt ?

  Såhär kommer en fråga från Caspers håll: Finns det något sätt han/vi kan hjälpa eller stötta Meja på ? :)

  Styrke kramar till er !

  SvaraRadera
 3. Men guuuud vilken fin bild, en glad morfar och en glad liten Meja, blir alldeles varm i hjärtat av bilden:)
  världens bästa blogg, utan tvekan!/jasmina

  SvaraRadera
 4. Hej, nu känns det lite konstigt att kommentera här då du inte har någon aning om vem jag är, och jag, ja jag läser om er tuffa kamp nästan varje dag här på bloggen. Har tänkt kommentera flera gånger men det är så svårt att hitta de rätten orden. Så inatt så drömde jag om Meja och om bloggen, och när jag vaknade imorse tänkte jag att jag skulle kommentera så fort jag satte mig vid datorn.

  Och, i min dröm så blir Meja frisk. Jag drömmer att jag kikar in här på bloggen i vanlig ordning och jag möts då av rubriker och texter som innehåller en massa glädje. Att Meja har blivit frisk. Och jag hoppas och TROR verkligen att hon kommer vinna över den där skit cancern! Jag hatar cancer och är jätterädd för den, och jag tycker Meja verkar vara en riktig kämpe! Hoppas att Hon och Ni, hela familjen en dag får leva ett friskt liv som ni förtjänar!!! (sen måste jag bara säga att wow, vad stark du är! bara jag tänker på cancer blir jag tårögd och helt förtvivlad, och att du som mamma till Meja kan skriva dom här inläggen varje dag, vara ett sånt stort stöd för Meja, och även om du säkert bryter ihop då och då så är jag SÅÅÅ imponerad av dig och vilken bra mamma du verkar vara! Du skriver så fint om alla dina barn, och nej så är inte alla mammor!!)

  Ja med det sagt så tänker jag på er nästan varje dag och undrar hur det går för er. massa styrkekramar såhär över internet ;) KRAM!

  SvaraRadera
 5. Jag bugar och bockar för ängeln jag fick idag. Jag skall bära den runt min hals som förvidare styrka till Meja:)

  SvaraRadera
 6. Härliga INA, du är värd att vinna det priset, finns ingen som är värd det mer än du och Meja! Hejja hejja håller på er <3 väntar spänt på den fina lilla ängel jag ska få, Meja får välja helt själv hur den ska se ut! Kraaaaam Ewelina

  SvaraRadera
 7. Ååh, hoppas att det är folket som ska rösta fram den bästa för då vet jag vem jag ska rösta på.

  Kram på Er/Ing-Marie

  SvaraRadera
 8. tusen tack Meja och Ina för don fina änglarna som kom med posten idag,dom är underbara,hänger redan runt min hals.vilken ära att få bära något Meja gjort,tusen tack! Tänker på er/jasmina

  SvaraRadera
 9. Följer din blogg dagligen och håller alla tummar och tår för er <3
  Du är verkligen värd priset
  Tänker så på er, fast att man inte känner er( i verkligheten)

  SvaraRadera
 10. Om någon ska ha priset är det DU. Att dela med sig av allt detta ni gör. Hamnade på denna blogg efter att sett Linus klipp och nu går jag in varje dag flera gånger om jag ska va ärlig ;). För att se hur det går för er :) Vilka kämpar ni e och vilken underbar familj :). Önskar er all lycka till ni finns ALLTID i mina tankar . KÄMPA på du fina Meja du fixar detta <3 Styrke kramar till hela familjen Petra

  SvaraRadera
 11. Fantastiskt!!!! Jag är så glad för er skull!
  Grattis till nomineringen.
  Kram Maria
  www.frugnu.blogg.se

  SvaraRadera