fredag 16 augusti 2013

Ett inlägg från Meja! :)

Jag har fått en docka. Den är min. Ingen får sno den. Jag fick den av sjuksköterskan Olivia som kom med pennor och sen ritade jag på den. Olivia köpte änglar av mig. Hon har fint hår. Ni är snälla.
Från Meja! ❤

10 kommentarer:

 1. Finaste söta Meja, Olivia köpte änglar för att du är så duktig på att göra så fina änglar. Det är så otroligt att se så mycket kärlek och hopp i de stora fina ögonen som du har. Du inspirerar mig och får mig att vilja bli en bättre människa. Tänk vilken inspiration du kommer att vara när du blir stor:)

  De allra varmaste kramarna från mig till dig vackra flicka <3

  SvaraRadera
 2. Till Meja.Så roligt att få läsa ett inlägg från dig! Så fint du målat dockan, jag gillar hennes rosiga kinder, det påminner om en fin prinsessa, precis som du! Du har aldrig träffat mig, du vet inte vem jag är. Men jag har läst om dig och jag har sett många fina bilder på dig. Jag tänker på dig, varje dag, varje timme. Jag tycker att du är duktig. Du är modig! Du är söt som socker! Du är helt enkelt en fantastisk tjej!

  Min dotter Moa hälsar till dig att hon också tycker att du är modig. Hon ville också att jag skulle hälsa att hon gillar dina vackra ögon!

  / Åsa & Moa Stackenholt

  SvaraRadera
 3. Men ååh, söta fina lilla Meja! <3 jag vill oxå köpa ängel :) / Ewelina

  SvaraRadera
 4. Hej Meja!
  Jag har följt dig och din mammas blogg ett tag nu och det går inte många minuter då jag inte tittar förbi för att se hur det går för er.Du har fått mig att vilja bli en bättre människa, en människa som tar vara på varje minut av dagen, varje ögonblick! Jag har berättat om dig för många Meja,och hur speciell du är för mig, fast jag aldrig träffat dig. Jag ber varje dag för dig Meja, och jag tänker på dig på morgonen när jag vaknar, när jag åker tåg till jobbet,under min arbetsdag, när jag åker hem, och på kvällen när jag ska sova, med andra ord, du finns ständigt i mina tankar Meja!!!
  Du är en otrolig flicka som ska klara allt detta jobbiga, du är stark och du ska kämpa dig ur detta. Du har världens bästa mamma och världens bästa pappa och syskon där hemma som du snart ska få åka hem till. Kämpa så gott du kan, jag lider här hemma när jag ser att du har ont, hade velat hjälpa dig med allt jag har, det enda jag kan göra är att be för dig Meja, be att detta snart är över och att denna hemska sjukdom lämnar din lilla kropp.

  Du är aldrig ensam Meja, vi är många som bryr oss om dig och ber för dig, käraste Meja, ha en fortsatt bra dag med din mamma och dina fina änglar och andra leksaker, du förtjänar allt det bästa i livet!/en trogen följare/jasmina

  SvaraRadera
 5. Goa lilla prinsessan! Tack för din hälsning! Det värmer i hjärtat!!!! Jag tänker på dej varenda vaken stund jag har! När du mår pyton så skulle jag mer än gärna byta med dej så att du slapp allt ont! Meja,du är ju en riktig kämpe och du får andra människor att ta vara på stunden!Vi är så många som tänker på dej och hela din familj! JÄTTEKRAMAR/LENA

  SvaraRadera
 6. Hej goaste Mejatjejen. Vad du är duktig. Vilken fin docka du fick av Olivia, den ska du vara riktigt rädd om så att du har den kvar när du blir stor. När du var alldeles nyfödd, kom jag hem till dig för att få hälsa dig välkommen till världen och gratulera mamma och pappa till en jättefin tjej och alla dina syskon för att dom fick en ny liten gullig syster. Sedan har du varit hos mig på barnavårdscentralen många gånger. Det var jag som vägde och mätte dig och gav dig sprutor för att du inte skulle bli sjuk. Åh, vad jag önskar att dom sprutorna hade hjälpt dig att inte få den här sjukdomen som du fick nu. Men det gjorde dom inte och jag är jätteledsen för det. Men du får andra sprutor nu av andra sjuksystrar, som kommer att hjälpa dig. När du kommer hem igen vill jag väldigt gärna komma och hälsa på dig igen om jag får. Hälsa din gulliga mamma och ge henne en jättebamsekram från
  Jill

  SvaraRadera
 7. Åh vad fin den blev Meja :) Kämpa på!

  SvaraRadera
 8. Så fin den vart Meja! Vad snällt av Olivia att komma med en docka som du själv kunde rita på.
  Krama om dockan från mig och hoppas vi ses snart igen!
  Inger

  SvaraRadera
 9. Vi känner inte varann men jag och mina två döttrar, Tiffany 8 år och Melanie 6 år följer din mammas blogg om din kamp mot cancern. En kamp som du kommer gå segrande ur.

  Idag har Tiffany och Melanie gjort massa hundar av ballonger som de ville skicka till dig men jag sa att vi sätter in en slant på ditt konto så kan du köpa det själv så har du att pyssla med om du gillar sånt, annars får du göra nåt annat för pengarna.

  Kram fina du!

  SvaraRadera
 10. Meja du är världens sötaste unge! Vad fin dockan blev :) Jag vet att du kommer klara det här, stor styrke kram från mig!
  MVH Michaela - Skandal Beauty

  SvaraRadera