lördag 3 augusti 2013

Försök skärp er!


Alla vi som är på sjukhus där man får nyttja ett kök måste skärpa oss! Om vi ska få behålla den förmånen måste alla hjälpa till och städa efter sig! Det är ingen rättighet utan en förmån!! 

Fråga mig, jag vet! Har nu varit på flera ställen och det är det absolut mest flexibla upplägget! Så var tacksamma och ta hand om den förmånen så den inte försvinner! 

Med vänlig hälsning,
Städtanten ina (som idag tog hand om ett grisigt kök jag ej använt själv!) 

5 kommentarer:

 1. Håller med dig helt , tyvärr finns det grisar som tycker att andra kan ta hand om det här det är inte mitt! Undrar hur de har det hemma! Nu ser det fräscht ut det gillar jag också håller med dig♡ kram ewa e

  SvaraRadera
 2. Trist! Du har helt rätt inställning Ina!Alla måste hjälpas åt att ta bort sin egen disk m.m. Borde vara en självklar sak,men vi är olika i vår Herres hage! Märker jag själv på min arbetsplats!!!!!!! Är så träligt att ta hand om andras skit! KRAM

  SvaraRadera
 3. Usch då!

  Det är en självklarhet var man än befinner sig men framförallt när man är på sjukhus. Anledningen är ju oftast att man inte mår bra och grisigt kök är ju en fin grogrund till diverse bakterier...Så skärpning till alla tänk på era barn och andras.
  /Karin

  SvaraRadera
 4. Vet PRECIS!
  När vi låg inne i veckor då Lovisa föddes...herreminskapare, köket var så grisigt att det inte gick att använda. Man undrar ju hur i himlen människor tänker....inte så konstigt kräksjukan stod som spön i backen!

  SvaraRadera