onsdag 25 september 2013

Virus troligtvis!

Så vi får snart åka hem! :) CRP på strax över 50 och alla prover tagna. Feberfri och rätt välmående. Så får vi ringa igen om det förvärras.

De var tvungna att återigen påminna mig om vilken tuff behandling Meja genomgått/genomgår! Det är tydligen ok att må som hon gör efter all cytostatika (8 ggr var 10:e dag oavsett värden) och sen högdosbehandlingen på det, som är det tuffaste i cytostatikaväg man kan ge! Det är inte konstigt att hon är trött, mår illa och har diarreer lång tid efter den. Dessutom kommer strålningen påverka buken än mer så gastroenterologer tittar inte på henne förrän allt är klart i behandlingen och om problemen då ff kvarstår... Så inget "stör" deras bild. Vad gäller protein och blod i urinen är det oxå ok då njurarna påverkats av behandlingen, men de har koll på om blodet tappar för mycket albumin(?)  tror jag det var. 

Ja, man behöver en påminnelse ibland och av en kompetent person man litar på, det är helt klart!

Hem och fortsätta fylla soporna med kräkpåsar, sängskydd och blöjor helt enkelt! ;) och låta henne vila i soffan utan att få spunk.

Tänkte lägga upp en bild på en trött mig, men ni lär bli mörkrädda så jag skonar er från den synen! :)

Kram till er och ta hand om varandra!

3 kommentarer:

  1. Så skönt att det "bara" är ett virus! Det klart att dom tuffa behandlingarna sätter sina spår!!! Kan nog vara bra att ändå få en liten förklaring... Skulle ha varit trevligt med en bild på dej Ina! Ha det nu så bra! KRAMAR/LENA

    SvaraRadera
  2. massor av kramar! // Ewelina

    SvaraRadera