måndag 9 september 2013

Intensiva dagar!

Två utvecklingssamtal har jag hunnit med idag och vet inte vad jag hade gjort utan min Sandra som alltid ställer upp. Hon har lekt med Meja och lagat middag till oss, så Nicke också kunde vara med på äldsta sonens samtal. Tack!
Jag är för övrigt oerhört stolt över mina barn som trots omtändigheterna kämpar på i skolan och är så duktiga! Ni är bäst!

Det har även varit änglatillverkning på hög nivå ute i solskenet! :) Härligt! Dels har vi behövt ta foto på ett stort gäng änglar som ni förhoppningsvis får veta längre fram vad det ska användas till! ;)
Och dels har konsum här i Hölö börjat sälja änglar som tagit slut. Så efter påfyllning är det nu "äkta" Mejaänglar som hänger där, haha, därav de speciella färgkombinationerna. ;)

Tack Kicki! ❤

Vi tackar i alla fall Tua och Madde för all hjälp med änglarna och den tid de lagt ner på dessa! <3 Ni är grymma!

Och äntligen har all chokladätning jag ägnat mig åt på sjukan kommit till nytta! Tack bästa Tua! Den är fantastisk, inte minst som minne från denna tid (och påminnelse om att jag aldrig mer ska äta så mycket choklad ;)).

Tuas sida (Tuas pärlor) hittar ni på tuas.se!

7 kommentarer:

 1. Vi vill tacka för dom fantastiskt fina änglarna vi beställt och fick hem i förra veckan. Tack Meja,kjim dom var supervackra!!! <3<3<3
  Stefanie hade sin till dagis dagen efter och var superstolt. Nu önskar vi dig en skön hemmavistelse och många bättringskramar från oss alla!:-)Marijana med familj

  SvaraRadera
 2. finaste Meja!! Å bästa Ina! KRAM! // Ewelina

  SvaraRadera
 3. men shit va grym väska ^^
  fina änglar BTW!! =D

  SvaraRadera
 4. cool väska!Blir så lycklig när jag ser en glad Meja på bild bland en massa fina änglar!Ha en bra dag och kram på dej Ina och tack för att du delar med dej av er resa!KRAMAR/LENA

  SvaraRadera
 5. Hejsan sötnos!! tänkte beställa en röd o en grön ängel om de finns ork o kraft...o fin väska du gjort =)
  kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Fina Meja! Saknar mina änglar, undrar när jag får mina? Hls Lena

  SvaraRadera
 7. Så härligt att man kan hjälpa varandra på massa olika vis. Det för människan närmare varandra.
  Imorgon är det någons stora dag :) Hoppas vi ses snart under
  lite bestämdare former så vi hinner förbereda oss.
  Många kramar till Meja och hela familjen!!!
  /Inger

  SvaraRadera