tisdag 24 september 2013

Avdelning Q 80

Eftersom vi även har VIP på akuten har vi redan hunnit få ett rum på en avdelning! ;) CRP hade bara stigit ytterligare lite (29), så de misstänker virus och inte bakterieinfektion. Men de la in oss för säkerhets skull och eftersom onkologen tidigare idag (efter telesamtal) skickade en remiss för gastroskopi, så kanske man kan få en snabbare tid nu när vi är inlagda.

Hon hade 39,5 när vi kom in och var riktigt hängig, efter alvedon intravenöst så blev hon piggare än på flera dagar! Varför är det alltid så?? Så fort en läkare visar sin nuna så är man helt plötsligt friskare?! Konstigt, det är likadant för mig nämligen...

Nu dricker ungen, som knappt får i sig vatten, dessutom te med smak och mjölk i, jaja ingen är gladare än jag. Hoppas de kan få henne att äta oxå! :) Vätskedroppet på och snart ska de sätta sond igen... roligare finns ju.

Avdelningen är en mycket trist infektionsavdelning där man hänger på rummet för att förhindra smittspridning. Nedre botten, så snart står väl nån galning och kikar in i fönstret. Usch!

Själv har jag den här gången en skinnsäng! ;) eller schäslong eller vad det nu heter...

Bjuden på te och rostade mackor har jag oxå blivit, rena rama lyxen! :)

8 kommentarer:

 1. Glad jag blir att hon repat sig ni är så gulliga puss och kram Ewa E

  SvaraRadera
 2. Så skönt att Meja mår lite bättre! Hoppas att ni får sova gott i natt! KRAMAR/LENA

  SvaraRadera
 3. Skönt att hon är piggare. Kämpa på!

  SvaraRadera
 4. Styrke kramar till er båda.
  Hoppas det vänder till
  Det bättre snart!!
  // Pia

  SvaraRadera
 5. skönt att höra att hon är lite piggare. Hoppas hon piggar på sig snabbt så ni får komma hem igen..sov gott inatt kram

  SvaraRadera
 6. Glad att hon mår bättre , hoppas ni sover gott nu / kramar Åsa

  SvaraRadera
 7. Jag kikar in här lite då och då i hopp om att få läsa att er lilla tjej är på bättringsvägen. Jag är säker på att Meja kommer att bli en frisk tjej tids nog, kämpa vidare! Fantastiska ni. Stor kram till dig också, du är en toppenmamma i högsta grad.

  SvaraRadera