onsdag 18 september 2013

Änglar på sjukhusen!

Vi har under de senaste fem månaderna varit på några olika avdelningar och t.o.m. sjukhus.
Varje ställe har sina egna änglar och vi har haft äran att träffa fler av dem! ❤

(och oturen att träffa ett och annat rötägg oxå ;))

Men tänk om man kunde få sätta ihop sin egna lilla avdelning. Vi skulle välja Q84 som plats, behålla flera av sköterskorna här, ta hit fyra ssk:or från Q83, ta med oss nattpersonal från B78 och den jag saknar mest därifrån, Maria. Fatta vilken gudomlig avdelning det skulle bli! Och vilken rolig arbetsplats sen då, kanske t.o.m. jag skulle skola om mig bara för att få jobba med dessa underbara människor. Självklart skulle jag anställa min Sofia oxå! <3

Ja, ni finaste änglar, ni vet vilka ni är och både jag & Meja är så tacksamma för att vi mött er!

Idag hälsade vi återigen på hos avdelningen under. Varje gång har vi haft turen att ha bästa syrrorna på plats! Konstigt nog blev det ställe där jag vantrivdes först, ett ställe jag gärna hälsar på. Så slutbetyget måste ju ha varit MVG! :)


7 kommentarer:

 1. Ina! Du är styrkan själv! Att behöva gå igenom allt du gör med Meja som också i allt det hon går igenom också är en sån stark liten tjej och att du dessutom orkar kunna berätta för oss här ute vad som händer och sker med Meja och hennes behandling.
  Vi kan då försöka sätta oss in i hur det är, men jag tror att man vet bara hur det är om man varit med om det, som så mycket annat här i livet, läste om dina tankar om varför och ingen av oss skulle vilja vara där och behöva ställa dessa frågor som ingen kan svara på, och vi vet ju inte heller vad vi ska kunna göra. Jag hoppas bara att du känner att du har även oss med dig i dina tankar för många av oss har dig, Meja och resten av familjen med oss i våra, varje dag!

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med vad Tua har skrivit!Är så otroligt glad över att du vill dela din och Mejas resa med oss!!!!Jag hoppas att du vet och känner,att vi är många som tänker på dej och hela din fina familj!KRAMAR/LENA

  SvaraRadera
 3. Tänker på er dagligen <3 kram Åsa

  SvaraRadera
 4. massor av kramar till er! (Meja, jag vill beställa några fler änglar) :) <3 // Ewelina

  SvaraRadera
 5. Fina lilla Meja. Kämpa på!! Massa kramar från Hanna

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk tjej Meja är!

  SvaraRadera