måndag 30 september 2013

Dags att inse sjuksköterskornas betydelse!

Och även undersköterskornas! Med skitlön så slutar de och personalbrist råder både här och där, varvid ännu fler slutar (eller snarare går in i väggen).

Detta innebär i sin tur att vi som blir sjuka och behöver vård, får vänta längre tid, förmodligen vara sjuka under en längre period och kosta samhället betydligt mer när vi då ligger inlagda på sjukhuset/är sjukskrivna längre.

Om sköterskorna fick den lön de förtjänar och vara det antal som behövs på varje avdelning kunde de ha tid att vårda oss och få oss friskare snabbare!!! Men norrmännen lär ha det bra eftersom flera jobbar där i stället... ;)

Hur som helst skulle detta leda till att fler kunde arbeta och tjäna in pengar till lilla statskassan.

Hajar ni politiker eller har det slagit slint fullständigt?!

(Sen kan jag hjälpa till att få till rutiner som funkar och samarbeten mellan avdelningarna! ;))

minst 15 minuters väntan... :(

5 kommentarer:

 1. Tack Ina!! Du fattar precis! Kramkram från en uska o tidigare anhörig i cancervärlden. Lilla söta Meja, hoppas hon får blod o rätt pc snart. Härligt med pyttipannan mitt i alltihop!❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  SvaraRadera
 2. Jag håller med! mer och mer besparingar. Det måste ta slut... jag är själv uska!

  SvaraRadera
 3. Tack Ina,säger jag med! Är själv uska och vore det inte för alla härliga möten med olika människor så hade jag slutat för längesen! Jag menar: lönen kommer alltid att vara låg! Och underbemanning lär vi få leva med! Efter 26 år i yrket så hoppas jag inte så mycket längre! Hoppas att Meja snart kommer att må bättre! Kram

  SvaraRadera
 4. SUPER INA! <3 // Ewelina

  SvaraRadera