måndag 30 september 2013

Feberfrossa!

Ja, så kom bakslaget. Eftersom bacilluskerna kunnat leva rövare i helgen kom så febern tillbaka. Över 39 grader och frossa! Minsta lilla tvekan ang anmälan är bortblåst. Jag kokar!

Och febern fortsätter uppåt...

15 kommentarer:

 1. Men lilla tösen! :( fy vad hon får stå ut med lilla oskyldiga Meja. Jag hoppas innerligt att detta snart är över och hon får leka och busa med kompisar och på dagis precis som alla barn bör få göra. Kramar till er!

  SvaraRadera
 2. Fy farao vad trist. Dessutom så onödigt att dåliga rutiner ska behöva leda till att en redan sjuk tjej ska behöva utstå ännu mer sjukdom. Förstår fullständigt att du kokar ikapp med dottern. Krya på sig Meja och en kram till mamma. /Karin

  SvaraRadera
 3. Fy sjutton vad trist. Hoppas febern dämpar sig snabbt så hon får återhämta sig lillgumman. Mår dåligt att se detta. Förstår att Du Kokar fan också på ren svenska. Lilla lilla Meja vad hon och Ni får stå ut med säger bara usch.
  Krya på Dig nu Meja och många kramar till Er. ewa e

  SvaraRadera
 4. Fyfan Hoppas hon blir bra snart följer er i varje steg
  M.v.h
  Rebecca 17 år

  SvaraRadera
 5. Jag blir så ledsen... Är det inte det ena så är det det andra... :(

  Krya på sig Meja!

  //En för er okänd Anna

  SvaraRadera
 6. Nu får de fan vara nog hur mycket ska ni få stå ut med! Ina jag förstår att du kokar. Du är världens bästa mamma glöm inte det.Kramar Jannica

  SvaraRadera
 7. Oj oj oj!!! Fanken också,,förstår att du är förbannad! Skulle ju jag vara med! Nu hoppas jag att det blir ordning och reda och att Mejas feber går ner!!!!! Power till dej och Meja! KRAMAR/LENA

  SvaraRadera
 8. Fy sjutton vad arg jag blir när jag läser detta. Det ska absolut INTE få hända. Mejas kropp behöver all energi till att bota sin sjukdom och inte en feber hon fått pga slarv.

  Grrrrrrrr

  SvaraRadera
 9. Men hjälp. Blir så ledsen och förbaskad. Vet knappt vad jag ska skriva ens.
  Stackars Meja. Verkligen för dj-t att detta sker nu. Så pigg igår och idag feberfrossa. Så mycket hon går igenom denna lilla tjej. Önskar jag kunde göra något för henne men jag är ingen trollkvinna tyvärr.

  Förstår att du är frustrerad och skitför-ad Ina. Varm kram till dig du kämpekvinna och och en mjuk klapp på Mejas kind. Nina

  SvaraRadera
 10. Men va i helsicke är det frågan om! Nu ska Meja må skit p.g.a.slarv???? Fy vad ledsen jag är och arg! Räcker det inte med det som redan är???? Hoppas att du får en bra förklaring från en läkare!!!! Herregud!!!! Kramar till er båda!!!!!!

  SvaraRadera
 11. Finner inga ord....<3 Gunilla

  SvaraRadera
 12. Finner inga ord....<3 Gunilla

  SvaraRadera
 13. Förstår att du kokar Ina, fy vad hemskt, tycker så synd om Meja, ÅH VEM GÖR INTE DET!!?? :( <3 // Ewelina

  SvaraRadera