måndag 8 april 2013

Uppvaket!

Äntligen på plats i vårt rum! Det har varit en väldigt lång dag! Meja har varit sövd lääänge och vi har varit väldigt oroliga.

Många tankar har man hunnit med när hon inte varit hos oss och många tårar till och från. Jobbiga eventuella diagnoser. Lång tid utan information om hur operationen gått. Det hela skulle ta ca 2 timmar, men tog 5, så ni kan nog förstå alla hemska tankar man hann få.

Men, allt har gått bra! Och nu ligger hon här och sussar sött! Så skönt! Denna långa dag är äntligen över och vi lever! ❤

Imorrn blir det återigen sövning för magnetröntgen och efter det får vi förhoppningsvis en preliminär diagnos. På onsdag ska de göra någon scanning med radioaktivt ämne injicerat för att ta reda på om de två mindre misstänkta tumörerna är tumörer eller inte. Så undersökningarna pågår några dagar till.
Men det är lika bra att de kollar rubbet när de ändå håller på!
6 kommentarer:

 1. Vad skönt! :) Hälsningar från Berlin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linnea! Ha en härlig resa och hälsa de andra! <3

   Radera
 2. Vad duktig du har varit Meja!
  En sådan tapper tjej du är.
  Sov gott nu och dröm om något
  kul.
  Kram från din fröken Inger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det känns så skönt att ni finns, de bästa fröknarna man kan ha! <3

   Radera
 3. Återigen, vill jag bara säga att jag önskar er all lycka i detta. Jag är uppriktigt tårögd och det är riktigt tungt att läsa det du skriver. Jag har gott igenom din blogg och du kan verkligen beskriva upplevelsen, ser det som scener framför mig. Gud va jag avskyr cancer. Men vikken hjälte till unge ni har.. Shit. Krama henne från oss i Thailand och hälsa Nibben...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Matte! <3 Hälsa hela familjen!

   Radera