fredag 12 april 2013

Dagens besök! :)

Även fast det är tröttsamt med besök så har det hittills varit dagens höjdpunkt! Vem kommer? Undrar om de har med sig nåt? Jag ska visa hur man åker i sängen och smurfnycklarna och leksakerna och doktorsgrejerna... :)
Sen berättar hon stolt att hon ska raka håret när hon kommer hem! Men bli inte chockade för det har hon velat sen hon var 2 år, ha samma frisyr som pappa! ❤
Tappa håret vill hon inte, men det lär ju knappt märkas om man har snagg! ;)

Måns, sötisen, ville stanna kvar! :)

favoritsysselsättning, både för mor & dotter ;)

pärla lite med dagis-pysslet! ❤

Hon blossade upp idag också och hade högt blodtryck. De hade fått tillbaka några provresultat och konstaterade att det beror på tumörcellerna, vilket även är ganska typiskt för neuroblastom. Så nu ska hon få blodtryckssänkande medicin. Hon har högt på dagarna och lägre på nätterna, så nätterna måste vi vara extra vaksamma då hon kan bliväldigt yr och svimma mm eftersom blodtrycket även då kommer att sjunka mer.

Och för er som är intresserade, men förmodligen ändå inte kommer fatta ett jota. Här kommer hennes behandlingsschema:


Den sitter jag och studerar varje dag, som att sitta i skolbänken och plugga igen! Tragiskt men intressant.
Idag fick hon sista dosen för denna om gång (bara 7 omgångar kvar i block 1, högst upp till vänster). Nu ska vätskesdroppet rinna genom och rensa 24 timmar.

Sen blir det lite fler undersökningar efter helgen.

Ha en härlig fredagskväll! Och glöm inte att mysa! ;)

4 kommentarer:

 1. Hej Ina och Meja!
  Hörde att hon blev glad av grejerna. Att bli glad och göra saker som man normalt gör är viktigt i mån av ork. Meja är så tapper och inte minst du Ina å Nicke som kämpar på. Schemat var heroglyfer för en annan. Med ont ska ont fördrivas och bort ska det!!!
  Mys ni med och tänk på något roligt! Har precis myst med mitt barnbarn så helgen är räddad!
  Myskram på er båda!
  Inger

  SvaraRadera
 2. fina Ina o Meja!! Styrkan o hoppen o tårarna o skratten o funderingarna o åter hoppen är så intensiva att man känner med er <3 har mellan varven inte ens vetat va jag ska skriva,för de kan bli så fel med,fast man menar väl. ni ska veta att vi har er i tankarna varje dag o hoppas på de sett skicka fyjedans mycke kraft i jobbiaste stunderna för Meja bamsekram från oss alla här

  SvaraRadera
 3. Hej, jag känner inte eran fina familj men vi har gemensamma vänner.
  Ni har en väldigt fin dotter och jag följer er tuffa och långa resa.
  Kan bara föreställa mig känslan som förälder och jösses vilket super stöd ni är för eran dotter. Så härligt att se vilket stöd ni hsr runt er hela ersn fsmilj.
  Önskar innerligt av hela mitt hjärta att hon snart mår bättre!!
  All styrka till er!!

  SvaraRadera
 4. Önskar så innerligt att er lilla Meja fixar detta. Önskar er allt gott!

  SvaraRadera