tisdag 16 april 2013

Dagen fortsätter bra!

Meja har fått en allergisk reaktion av tejpen runt alla operations-hål, men det har blivit betydligt bättre när vi tog bort den och duschade.

Sondmaten håller vi på att trappa upp och det går hittills bra, så imorrn efter scint-bilderna kanske, kanske vi får åka hem till nästa cytostatikabehandling. Håll tummarna!

Jag ska försöka att inte hoppas på för mycket så jag inte blir så besviken om något tillstöter (som det verkar bruka göra här...)

Men dag har hon suttit mer än tidigare, återigen visslat och tom ett leende kikade fram när "målarverkstan" var här! Så skönt att se! ❤

Puss på er alla och tack för att ni finns!


13 kommentarer:

 1. Fina Meja! :) Kram Pernilla S

  SvaraRadera
 2. Så härligt att se henne le <3 Miljoner kramar till er. Carina D

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna? Hoppas på fler visslingar! Lämnat pärlpåse till Meja på snurran om hon vill pärla lite när hon kommer hem igen. Kram Tua i köket

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va gullig du är! Tack! Vi kanske kommer på en liten snabbvisit i veckan. Hoppas vi ses då. Annars tänkte jag faktiskt be dig fixa ett recept... Meja har velat ha er makaroni-soppa flera dagar. Och just nu nappar vi på allt hon ber om! :)

   kram
   Ina

   Radera
  2. Vi bidrar gärna med receptet, men vi har ju lite olika makaronisoppor som vi lagat, så vi undrar om Meja vet om soppan är ljus eller om den är röd? Kanske köttfärssoppa med makaroner??

   Radera
  3. Den är röd och utan köttfärs. :)

   Radera
 4. Härligt att det finns ljusglimtar ♥ Meja kommer vara världens bästa visslare efter det här. Underbart med ett leende!
  Kram Ylva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, det känns skönt! tack ylva!

   Radera
 5. Nu Ina ska du se att Meja får lite mer kraft och ork när sonden sitter rätt.
  Kul att "målarverkstan" finns som kan göra Meja lite gladare!
  <3 Monique

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, perfekt för hennes lilla pysselkropp! <3

   Radera
 6. Sötnosen Meja :)
  Kram Arja

  SvaraRadera
 7. Vi håller tummarna för Er imorgon...tänker på er dag som natt och det värker i Gud-mors hjärtat!! Vill att mardrömmen tar slut...kram på er

  SvaraRadera
 8. Så fint att få se ett leende och en liten glimt i ögonen. Hoppas det går bra på undersökningen i morgon.

  Kram L

  SvaraRadera