torsdag 18 april 2013

Det viktigaste

hann jag med idag. Jag gick på Emmis 6-års"öppethus/fika" som hon verkligen hoppades att jag skulle gå på och jag i all hast lovade och faktiskt hann med mellan sjukhusbesöken! :)
Emmi & hennes lilla fjärilslarv "Larvis" <3

Min älskade lilla Emmi som får stå lite vid sidan av med brorsorna i det här. Men jag är glad att så många runt omkring tänker på deras bästa och ser till att de får den bästa vardagen som går. Tack!

8 kommentarer:

 1. Hej Ina!
  Vad roligt att du hann gå på fikat på skolan och träffa Larvis! Var på Delfinen hela dagen igår och hängde med Klara och hennes kompisar. Jag, Emmi, Klara och några tjejer till bakade havrebollar, satt ute i solskenet och färglade fjärilsteckningar och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi hann avhandla adoption, sova över, skilsmässor, larviga killar som inte gillar tjejer och lite om lillasyster Meja som fått cancer också
  Gör det du behöver och vila lugnt i vetskapen att Emmi är en lugn och fin tjej, som har nära till skratt och lek med sina kompisar på skolan.
  Följer er resa här på bloggen och både jag och Stefan tänker på er ofta!
  Hälsningar Kristina Bengtsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! Va roligt att höra! Det känns så skönt att höra allt från deras "vardag" som jag missar och saknar. <3

   Radera
 2. All styrka till er. Har läst dina inlägg och gråtit en skvätt. Milo hade Emmi och Alfons hemma en stund idag och dom lekte så roligt med star wars lego.
  Vill bara skicka en tanke till er.
  Sofia, Milos mamma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sofia! Skönt att veta att ni finns runt omkring och tar hand om syskonen när det går! <3

   Radera
 3. Gud vad skönt att allt slutade positivt. Vi fick nästan hjärtsnurp, när vi läste det första om helikoptern, men som tur var vände det ju och man hann lugna ner sig. Hoppas du ringer så snart du får tillfälle. Och vad skall dom göra med alla dessa sonder som inte vill stanna kvar? Finns det något annat att ta till? Stackars lilla Meja, som får stå ut med så mycket. Och det gäller dig med. Jätte pussar o Kramar till er bägge från Mor o Far

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon kanske kommer få en slang inopererad i magen, men det måste göras precis innan en behandling (då de vita blodkropparna hunnit återhämta sig något). De hinner inte få till en op innan söndag så i sådana fall blir det innan den 1 maj. Vi får se hur det går.

   Puss & kram
   Älskar er och saknar er!

   Radera
 4. Jag följer bloggen, Sandra min syster berättade.. Sitter o läser med hörlurarna i som spelar radio och samtidigt som jag får massa känslor sjunger legenden Bob Marley "Singing dont sorry, about thé thing, couse everything donna be allright" Jag tror som den kloke man han var, att rättvisan kommer segra! Ni har mina tankar. Styrka och kärlek! Nettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Nettan! jag tor på sådana "tecken" så jag tar det till mig! Tack! <3

   Radera