onsdag 1 maj 2013

Lite ner och lite upp och så lite upp till! :)

Måste bara skriva det här oxå!

Vi fick akut rusa in på rummet efter att hon målat lite för hon fick sådan huvudvärk. Hon hade ont i pannan, grät och ont i "båda näsorna" och var förtvivlad. Vägrade äta och ville bara sova.
Själv tänkte jag: den här kuren verkade snabbt och detta är bara början :(

Men efter en alvedondos började hon babbla på järnet, ringde mormor & morfar på skype och pratade 50 min!!! Hon höll låda helt själv! :D
Dessutom sitter hon nu och äter sina köttbullar och makaroner...

Och inte nog med det, när läkaren kom in och kände på magen kunde hon inte känna tumören!!! (vilket en annan tidigare gjort!). Jag vet, jag ska absolut inte ropa hej, men det måste ju bara vara lite goda nyheter! Skiten verkar krympa!!!

Det måste bara vara Danny´s förtjänst! ❤


PS. fast jag låtsas att kortet egentligen var till mig, eftersom jag inte heller är helt frisk ;) Nicke visst fick jag ha flera frikort, eller hur sa vi?!

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Härligt med positiva dagar för er. Håller alla mina båda tummar för er och för fortsatta framgångar i Mejas tuffa behandling. Tänker på er varje dag och med eller utan hår så är ju Meja bedårande som hon är!

  SvaraRadera
 3. Härliga goa Meja! Vad bra att huvudvärken försvann och att hon kunde bli lite glad igen! Vilken tur att det finns köttbullar och makaroner! :)
  Håller verkligen tummarna för de goda nyheterna att skiten verkar krympa!!!
  Krama om gull-ungen ♥. Och du Ina, jag kanske skulle ta och haka på dig med choklad-avvänjningen. Hmm... jag ska tänka på saken!
  Kramar från Monique

  SvaraRadera
 4. Åååh! Jag håller alla tummar och tår för att tumören har krympt och fortsätter så! Heja Meja!

  Kram
  Hanna

  SvaraRadera